Snabba spårbara leveranser Bonuspoäng vid köp Butik i Bromma
RING OSS MÅN-FRE 09-1708-6618840

Truefitt & Hill Sandalwood Shaving Soap Refill

285,00 kr
Tillgänglighet: I lager
Endast 1 kvar
SKU
4191007

Truefitt & Hill Sandalwood Shaving Soap Refill är en exklusiv raktvål. Den har en lugnande, vårdande och mjukgörande effekt på din hud under en rakning, så du undviker irritation såväl under som efter rakning. Doften är en fräsch mix av citrusnoter, i kombination med delikat ros och lavendel som vilar på en bas av sandelträ, cederträ, tonka och mysk för att skapa en modern, sofistikerad doft.

Doft
Sandalwood - en uppdaterad klassiker

Varumärke
Truefitt & Hills barbershop öppnades 1805 av William Francis Truefitt på Old Bond Street i London, och är den äldsta barbershopen i världen, certifierad av Guiness rekordbok. De erbjuder idag ett sortiment av rakvård och cologne med klassiska engelska dofter som påminner om en svunnen tid.

Användning
Använd rakborste till raktvålen. Fukta borsten med varmt vatten, skaka av den lätt och arbeta sedan upp ett lödder i rakskålen. Applicera raklöddret över skäggområdet med cirkulära rörelser, jobba underifrån för att lyfta skäggstubben. Inled rakningen och raka medhårs. Behövs det kan du applicera raklödder en gång till och raka mothårs.
Viktigt! Raktvålen måste torka mellan varje rakning.

Övrig information
Raktvål i refill

Volym
99 g

Mer information
Varumärken Truefitt & Hill
Doft Booze & Baccy
Skriv din egen recension
Du recenserar:Truefitt & Hill Sandalwood Shaving Soap Refill
Ditt betyg