Snabba spårbara leveranser Bonuspoäng vid köp Butik i Bromma
RING OSS MÅN-FRE 09-1708-6618840
Toppik Auburn Large

Toppik Auburn Large

Toppik Root Touch Up

Toppik Root Touch Up

Toppik White Large

Ordinarie pris 580,00 kr Specialpris 99,00 kr
Tillgänglighet: Ej i lager
SKU
1371429

Toppik är en produkt för dig som är tunnhårig. Toppik är små mikrofibrer som enkelt appliceras i ditt hår och tack vare en avancerad tillverkningsprocess fäster det vid dina hårstrån med hjälp av dess statiska elektricitet. Då Toppik är helt naturliga hårfibrer gjorda av organiskt keratin protein, samma som ditt hår, så är det helt ofarligt och kan inte skada ditt hår. Applicera och kamma ut och ditt hår ser fylligare och tjockare ut! Hårfibrerna smälter in perfekt så det går inte att se, det sätter sig inte på hårbotten och det faller inte av på dina kläder! Tack vare att ditt hår ser tjockare ut och får mer volym så döljer det genomlysningen av din hårbotten, något som för många både män och kvinnor är ett obehagligt problem.

Vinnare av Grooming Awards 2016 för Bästa problemlösare med motiveringen: Originalet bland hårfibrer som skapar volym samt illusionen av ett fylligare hår. En tunnhårig mans bästa vän!

Vinnare av Grooming Awards 2014 för Bästa problemlösare med motiveringen: Originalet bland hårfiber. Toppik döljer tunnhårighet både snabbt och med ett naturligt resultat. En produkt att bli beroende av.

Användning
1. Skaka ut hårfibrerna jämnt över de ytor dom du vill förtjocka, eller använd Toppik Spray Applicator för att fördela hårfibrerna på lite längre hår.
2. Använd dina fingrar för att finjustera resultatet ytterligare.
3. Spraya ditt hår med Fiberhold Spray. Det fixerar hårfibrerna och gör att färgmatchningen blir bättre.

Övrig information
Mini 2,5 gram.
Medium 10.3 gram = ca. 30 dagars förbrukning.
Large 25 gram = ca. 70 dagars förbrukning.

Toppik hårfibrer finns i färgerna
-blond
-medium blond
-ljusbrun -brun
-mörkbrun
-kastanjebrun
-grå
-svart
-vit

Mer information
Varumärken Toppik
Doft Booze & Baccy
Skriv din egen recension
Du recenserar:Toppik White Large
Ditt betyg