Toppik Hair Building Shampoo

Toppik Hair Building Shampoo§

More Views

SKU: 1371410

Availability: Tillfälligt slut

Toppik Hair Building Shampoo
179,00 kr
Du får 15 Bonus Poäng för att recensera denna produkt.

testpiloterna


Toppik stärker håret


 denna bygger upp hårets struktur under en tids användning så blir den hållbarare men jag upplever att om jag slutade använda produkterna så försvann även känslan av volym, däremot märkte jag att under testperioden blev mitt hår starkare och lite grövre i sin textur och det är där jag tror styrkan finns i Toppiks hårvård… Läs mer här!
testpilot david

Beskrivning

Details

Toppik Hair Building Shampoo rengör och vårdar hår och skalp, speciellt utvecklat för tunt, uttunnande eller skadat hår.. Det har en volymskapande effekt på håret tack vare sin unika sammansättning av flytande keratin. Keratin är ett protein som finns naturligt i håret. Schampot utvidgar varje hårstrå för att göra det möjligt för proteinet att tränga in på djupet. Stärker och reparerar tunt, uttunnande eller skadat hår. Paraben- och sulfatfri.

Användning
Schampot bör användas varje dag för att uppnå en bättre tjocklek. Masseras in i blött hår, låt verka någon minut och skölj noga.

Övrig information
Plasttub med lock

Volym
250 ml

Ingredienser

Additional Information

Recensioner

Kundrecensioner 1 item(s)

.
Detta var totalt värdelös. Känns som om håret till och med blev sämre. Inte så konstigt kanske med tanke på att det innehåller SLS o liknande ämnen. Kan rekommendera Cicamed shampo, dyrt men värt pengarna. Även Z Skin repair shampo är ett mycket prisvärt alternativ som finns hos vissa hälsokostbutiker. Kombinera gärna något av dessa shampoon med Viviscal tabletter om håret är lite tunt.
Betyg
Recension av Peter / (Publicerad 2012-03-28)