Snabba spårbara leveranser Bonuspoäng vid köp Butik i Bromma
RING OSS MÅN-FRE 09-1708-6618840
Hey Joe Beard Balm No.6 Citric Forest

Hey Joe Beard Balm No.6 Citric Forest

The Bluebeards Revenge Brushless Shaving Solution 30 ml

The Bluebeards Revenge Brushless Shaving Solution 30 ml

The Bluebeards Revenge Shaving Cream 30 ml

Regular Price 75,00 kr Special Price 22,50 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
0031018

The Bluebeards Revenge Shaving Cream är en prisbelönt rakkräm skapad för barberare och traditionell våtrakning. Formulan är uppgraderad och är numera veganvänlig. Den kan användas både med och utan rakborste. Ny förpackning i aluminium, som är både påfyllningsbar och återvinningsbar, samt med 50% mer innehåll.

Doft
Original Scent - en fräsch och maskulin mix av vanilj från Madagaskar, klassisk sandelträ och patchouli

Produktetik
SLS free - Paraben free - Cruelty free - Plastic free - UK made - 100% Recyclable - 100% Vegan

Varumärke
The Bluebeards Revenge är en prisbelönt groomingserie från UK. Den är utvecklad tillsammans med barberare med fokus på funktionella och prisvärda produkter. Hela serien fick ett ansiktslyft under 2020-21 med fokus på att erbjuda hållbara produkter.

Användning
Applicera en liten mängd rakkräm på rakborsten och arbeta upp ett fint och tjockt skum i cirkelrörelser mot ansiktet, eller i en rakskål. Det går även bra utan rakborste genom att använda fingertopparna mot ansiktet, men rakborste är att föredra då den även lyfter skäggstråna. Avsluta med en återfuktande aftershave.

Övrig Information
Aluminiumburk med skruvlock och logogravyr

Volym
30 ml

Mer information
Varumärken The Bluebeards Revenge
Ingredienser Aqua, stearic acid, myristic acid, potassium hydroxide, coconut fatty acid, glycerin, parfum, sodium hydroxide, triethanolamine, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, benzyl benzoate, linalool, limonene
Volym 30 ml
Write Your Own Review
Du recenserar:The Bluebeards Revenge Shaving Cream 30 ml
Your Rating

testpiloterna

"Rakkrämernas rakkräm"

Löddret är rikt och krämigt och höll sig så under hela rakningen men det som verkligen imponerar är att det räckte med ett drag med hyveln och det händer sannerligen inte särskilt ofta... Den omedelbara känslan efter rakning var att huden var både mjuk och kändes återfuktad och det var nästan så att jag inte behövde använda någon ytterligare produkt... Läs mer här!
testpilot måns