Shavette trial kit

Shavette trial kit

More Views

SKU: 0039901

Availability: I lager

Shavette trial kit

Regular Price: 532,00 kr

Special Price 399,00 kr

Du får 15 Bonus Poäng för att recensera denna produkt.
Beskrivning

Details

Detta shavettekit är ett prefekt prova-på kit med en shavette (rakkniv med utbytbara blad), två olika sorters rakblad, rakgel (bra vid konturrakning), lugnande after shave balm samt ett kuvert alum matchsticks (ifall det inte går smärtfritt första gången och blodvite uppstår!)

The Bluebeards Revenge Cut-Throat
En stilren shavette med Bluebeards logo på handtaget och dödskallen etsad på skaftet. Shavetter är som en klassisk rakkniv men med utbytbara rakblad, precis som en Safety Razor, så den behöver inte slipas eller striglas, bara byt blad och kör!

Derby Premium Razor Blades 5-pack
Rakblad för Safety Razors och shavetter (delas på mitten).

Astra Razor Blades 5-pack
Rakblad för Safety Razors och shavetter (delas på mitten).

ManCave Shave Gel
ManCave Shave Gel är en naturlig rakgel med pre-shave egenskaper och ger en perfekt glidyta. Fri från parabener, sulfater, syntetiska tillsatser. Veganvänlig.

Dapper Dan Barbershop After Shave Balm
Dapper Dan Barbershop Classic After Shave Balm är en lugnande och kylande balm. Innehåller inga parabener eller tillsatt alkohol.

The Legends London Alum Matchsticks
Stoppar omedelbart blödningar och skärsår när rakningen inte gått helt smärtfritt. Engångsstickor med 100% naturlig alumsten gör det enkelt och hygieniskt, och perfekt när du är på resande fot. Alum har en porsammandragande effekt vilket minimerar risken för irritation efter rakning. 20-pack.

Ingredienser

Additional Information

Recensioner