The Bluebeards Revenge Shaving Cream

The Bluebeards Revenge Luxury Shaving Cream

More Views

SKU: 0031002

Availability: I lager

The Bluebeards Revenge Shaving Cream
129,00 kr
Du får 15 Bonus Poäng för att recensera denna produkt.
OR

testpiloterna


"Rakkrämernas rakkräm"


Löddret är rikt och krämigt och höll sig så under hela rakningen men det som verkligen imponerar är att det räckte med ett drag med hyveln och det händer sannerligen inte särskilt ofta... Den omedelbara känslan efter rakning var att huden var både mjuk och kändes återfuktad och det var nästan så att jag inte behövde använda någon ytterligare produkt... Läs mer här!
testpilot måns

Beskrivning

Details

The Bluebeards Revenge Shaving Cream är en parabenfri rakräm som förutom att reducera skäggväxten, förhindra utslag och sveda även är väldig trevlig att raka sig med. Rakkrämen innehåller Decelerine som reducerar utväxten med 30% och tätheten med 16% efter 60 dagar.
Är du less på att det känns som ansiktet brinner efter rakning, eller att du har en tvådagars skäggstubb redan vid lunch? Det är troligvis ditt eget fel när du använder ett rakskum som ingår när du handlar för mer än 15 kr på mataffären, eller en superdyr, superdesignad rakcreme som mer påminner om en hudsalva! Du borde vetat bättre! och det du behöver är en rakkräm som Bluebeards Revenge, utformad av och för riktiga, plågade män!

Vinnare av Grooming Awards 2014 för Årets Testpilotsfavorit med motiveringen:
"Korslagda benknotor och dödskallar pryder förpackningarna. Lite halvtöntigt kan jag tycka men allt är förlåtet när man väl öppnar burken för det här är bra skit! Det som verkligen imponerar är att det räckte med ett drag med hyveln."

Användning
Applicera en liten mängd rakkräm på rakborsten och arbeta upp ett fint och tjockt skum i cirkelrörelser mot ansiktet, eller i en rakskål. Det går även bra utan rakborste genom att använda fingertopparna mot ansiktet, men rakborste är att föredra då den även lyfter skäggstråna. Avsluta med en återfuktande aftershave.

Övrig Information
plastburk med skruvlock

Volym
100 ml

Ingredienser

Additional Information

Aqua, Stearic Acid, Myristic Acid, Potassium Hydroxide, Coconut Acid, Glycerin, Parfum, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Lauryl Isoquinolinium Bromide, Psedoalteromonas Ferment Extract, Polyquaternium, Disodium Edta, Isopropyl Alcohol, Sodium Sorbate, Sodium Benzoate, Allantoin, Glucose, Caprylyl Glycol. (Parfum Contains: Benzyl Benzoate, Coumarin, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool)

Recensioner

Kundrecensioner 1 item(s)

Nice and smooth in good quantity
I enjoyed using this product, the foam was medium thick in my experience. And it helped to make my shaves smooth and clean.

The faint scent of it is fresh as well as masculine, which is a plus and the size of the jar does so it should last a good while if you don't go crazy on your dosage.
Betyg
Recension av olof / (Publicerad 2016-02-28)