Snabba spårbara leveranser Bonuspoäng vid köp Butik i Bromma
RING OSS MÅN-FRE 09-1708-6618840
Captain Fawcett Booze and Baccy Eau De Parfum by Ricki Hall

Captain Fawcett Eau de Parfum Booze & Baccy by Ricki Hall

The Bluebeards Revenge Classic Ice Soap

The Bluebeards Revenge Classic Ice Soap

The Bluebeards Revenge Cuban Gold Soap

99,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
0031205

The Bluebeards Revenge Cuban Gold Soap är en hederlig rejäl tvål på bit. Den ger ett rikligt lödder och tvättar rent med en fräsch. Ny uppdaterad veganvänlig formula.

Doft
Cuban Scent - en träig explosion från ädelgransdoft med inslag av tropisk vetiver, en hint av mysk och en stimulerande blandning av cederträ, amber samt petunia.

Produktetik
SLS free - Paraben free - Cruelty free - UK made - 100% Vegan

Varumärke
The Bluebeards Revenge är en prisbelönt groomingserie från UK. Den är utvecklad tillsammans med barberare med fokus på funktionella och prisvärda produkter. Hela serien fick ett ansiktslyft under 2020-21 med fokus på att erbjuda hållbara produkter.

Vinnare av Grooming Awards 2016 för Bästa vård för kropp med motiveringen:
”De brittiska sjöbusarna fortsätter att erövra den lukrativa groomingmarknaden enligt devisen, stort, högljutt och maskulint. Den här gången är det den traditionella, och ganska ofta bortglömda tvålen som fått sig ett rejält ansiktslyft. Det är svårt att motstå en rejäl guldtacka som luktar svagt av mysk och gammal trätunna.”

Användning
Fukta tvålen och vänd den ett par varv mellan handflatan. Lägg den ifrån dig och fortsätt arbeta upp ett lödder mellan handflatorna, som du sedan masserar in över hela kroppen, passa även på att klämma och känna efter eventuella knölar eller ojämnheter på familjejuvelerna, skulle du känna något ovanligt på nötterna så är det läge att uppsöka en läkare!

Warning! Do not eat this soap even if your mother reckons you deserve it! If you get suds in your eyes rinse out with cold water.

Storlek
10,5 x 5 cm
175 g

Mer information
Varumärken The Bluebeards Revenge
Ingredienser Glycerin, Aqua, sodium stearate, propylene glycol, sorbitol, sodium laurate, Sodium Laureth Sulfate, parfum, sodium chloride, disodium lauryl sulfosuccinate, stearic acid, lauric acid, pentasodium pentetate, tetrasodium etidronate, CI15510.
Testpiloterna Testade produkter
Write Your Own Review
Du recenserar:The Bluebeards Revenge Cuban Gold Soap
Your Rating

testpiloterna

Tvålar till de flesta!

Det är svårt att motstå en rejäl guldtacka som luktar svagt av mysk och gammal trätunna. Mitt största problem med fast tvål är jag ofta upplever en torr känsla som jag inte får med en flytande tvål. Det känns inte riktigt som att jag blir lika ren om jag skall vara helt ärlig men den löddrar finfint och lämnar en långvarig underbar känsla av ett lyxigt spa efter sig. Läs mer här!
testpilot måns