The Bearded Chap Essential Duo Beard Kit

The Bearded Chap Essential Duo Beard Kit

More Views

SKU: 1009005

Availability: Tillfälligt slut

The Bearded Chap Essential Duo Beard Kit
449,00 kr
Du får 15 Bonus Poäng för att recensera denna produkt.
Beskrivning

Details

The Bearded Chap Essential Duo Beard Kit är ett snyggt förpackat skäggvårdskit med skäggolja och skäggvax.
Värde 490 kr.

Bearded Chap Original Beard Oil (30 ml)
En exklusiv skäggolja med 100% naturliga ingredienser. Handtillverkad i Australien. Den innehåller en blandning av 11 essentiella oljor, som alla har specifika egenskaper för att återfukta skägget och skäggbotten, minska klåda och irritation i skäggbotten och mjukgöra skägget. Formulan absorberas snabbt utan att lämna en kladdig känsla. Den ger skägget en hälsosam lyster. Maskulin mix av bland annat sandelträ, cederträ, lime och svartpeppar.

The Bearded Chap Original Beard Balm (50 ml)
Ett 100% naturligt skäggvax som ger medium stadga. Det har en vårdande effekt på skägget och skäggbotten, ger fukt och näring samt har en mjukgörande effekt. Det hjälper till att hålla ostyrliga skäggstrån på plats, samtidigt som det ger en skyddande barriär för skägget. Den innehåller en mix av 8 essentiella oljor blandade med bivax av högsta kvalitet och vårdande ingredienser. Handtillverkat i Australien. Doft av grapefrukt och en hint av kryddnejlika från Madagaskar.

Ingredienser

Additional Information

Recensioner

Kundrecensioner 1 item(s)

riktigt bra produkter! men skulle föredra en annan lukt på vaxet
Detta är ett riktigt bra paket!
Oljan är riktigt bra och gör skägget otroligt mjuk, resultatet är ibland det bästa jag testat! känns riktigt premium. Luktar bra också (ganska starkt)
Beard Balm skiljer sig lite ifrån andra i konsistensen, men otroligt lätt arbetad den bara smälter i handen! väl i skägget blir resultatet riktigt jäkla bra! skägget blir helt sjuukt mjukt men håller ändå sig på plats hela dagen! Men luktmässigt så sticker denna tyvärr lite i min näsa skillnad från oljan, men den funkar
Betyg
Recension av Karl / (Publicerad 2018-02-05)