The Goodfellas Smile Tallow N.1 Shave Kit

TGS Tallow Rakkräm

More Views

SKU: 3199013

Availability: I lager

The Goodfellas Smile Tallow N.1 Shave Kit
249,00 kr
Du får 15 Bonus Poäng för att recensera denna produkt.
OR
Beskrivning

Details

Med The Goodfellas Smiles Shavekit får du en trivsam rakupplevelse, kombinerat rakkräm/tvål & aftershave.

The Goodfellas' Smile Tallow N.1 Traditional Shaving Soap är en raktvål med hög kvalite, där man har noggrant valt ut dom finaste ingredienserna och råvarorna för att ge varje rakning en maximal upplevelse. I denna raktvålen har The Goodfellas´s Smile använt sig av talg som en av ingredienserna, ser ger en extra mjuk och behaglig rakning och med noterna från ylang, jasmin & svartvinbär får du en exceptionell fin rakupplevelse.

Användning
Fukta rakborsten och arbeta upp ett krämigt raklödder. Stryk ut löddret på skäggområdet och arbeta in det med cirkulära rörelser för att få skäggstråna att resa sig. Skölj bort resterna efter rakningen med ljummet vatten och avsluta med en återfuktande after shave

The Goodfellas' Smile Tallow N.1 After Shave är en handgjord äkta italiensk aftershave splash som kombinerar egenskaperna av en aftershave med ihålligheten av en eau de parfym. Innehåller även alkohol som är antiseptisk och motverkar utslag, samt menthol som behagligt kyler ner huden efter rakning. Låt dina sinnen förföras av dess väl kombinerade noter av svartvinbär, jasmin och ros. Passar dig som gillar en blommig/fruktig doft med inslag av trä. 

Användning
Klappa in en liten mängd på rengjord hud efter rakning och låt den sjunka in i huden. Om du behöver extra fukt kan du följa upp med en fuktighetskräm.

Ingredienser

Additional Information

Recensioner