St Tropez Everyday Gradual Tan Body

ST.TROPEZ Everyday Gradual Tan Body Light/Medium

More Views

SKU: 2471601r

Availability: I lager

St Tropez Everyday Gradual Tan Body
229,00 kr
Du får 15 Bonus Poäng för att recensera denna produkt.

* Required Fields

229,00 kr
Beskrivning

Details

St Tropez Everyday Gradual Tan Body är en fuktlotion som kombinerar brun-utan-sol med seriös hudvård. Berikad med lugnande Aloe Vera gör denna kroppslotion din hud mjuk och smidig med en långvarig fuktgivande effekt samtidigt som den gradvis bygger upp en naturligt solbränd ton. Används som en hudlotion varje dag. Finns i två nyanser; light/medium och medium/dark. Vår innovativa doftteknologi ”Aromaguard” eliminerar den klassiska brun-utan-sol-doften med minst 70%.

Användning
Börja med att skrubba kroppen med en scrubkräm. Smörj in armbågar och knän med en fetare hudlotion. Massera in krämen över hela kroppen och låt den torka innan du sätter på dig kläderna. Används dagligen tills du fått den färg du vill ha. Underhåll sedan färgen med applicering var tredje dag.

Övrig information
Plastflaska med lock

Volym
200 ml

TestpiloternaRecenserad av Testpiloterna

Ingredienser

Additional Information

Recensioner

Kundrecensioner 1 item(s)

Dåligt resultat, räcker två veckor (om äns det) och luktar illa.
Räcker till 7-8 helkroppsinsmörjningar och det är inte mycket eftersom man måste underhålla den lilla färg man får väldigt noga.

Jag är väldigt blek och den har knappt gett mig någon brunare hudton överhuvudtaget. Sen luktar den helt okej i början, men efter några timmar tränger DHA lukten igenom efter att den vanliga parfymen dött ut och det luktar riktigt illa!
Betyg
Recension av Jakob / (Publicerad 2019-08-23)