Skägg & Mustasch - Kaliflower Organics

Skägg är på högsta mode just nu, och det ska vara lagom groomat. Inte för skarpa kanter, men heller inte växa helt fritt. 5 tips för skäggfrisering:

 - En steglös skäggtrimmer är ett måste. Skäggfrisyren blir oftast snyggare om du sparar ut längre skägg som du sedan trimmar ner.
 - Konturrakning med skarpa kanter kräver ett singelrakblad och en transparent rakgel. Modernaste Gillettebladet har ett konturrakningsblad på ovansidan.
 - Ostyriga skäggstrån i en längre skäggfrisyr eller mustasch får du på plats med ett mustaschvax.
 - Matchar inte skäggfärgen med din hårfärg eller om du börjar få gråa strån finns speciell skäggfärg som ger ett naturligt resultat på fem minuter.
 - Skrubba skägget regelbundet och smörj in med en skäggolja så undviker du torra partier och klåda i skäggbotten.


Kaliflower Organics är ett ekologiskt varumärke från Värmland. Alla produkter är omsorgsfullt producerade för hand och all tillverkning sker i Brunskog. Kaliflower Organics producerar enkla, naturliga och ekologiska produkter. Där mottot är enkelt, det som inte gynnar oss eller behövs ska bort. Inspirationen till detta kommer från den starka och vildsinta gudinna med namn Kali. Hon symboliserar kraften som hjälper oss att ta bort destruktiva beteenden och vanor ur våra liv. Kaliflower Organics produkter är godkända av organisationen Grön Salong och är också medlemmar i NOC Sweden.

Grid List

Set Descending Direction

2 Produkt

Grid List

Set Descending Direction

2 Produkt