Skägg & Mustasch - Just for Men

Skägg & Mustasch - Just for Men

Skägg är på högsta mode just nu, och det ska vara lagom groomat. Inte för skarpa kanter, men heller inte växa helt fritt. 5 tips för skäggfrisering:

 - En steglös skäggtrimmer är ett måste. Skäggfrisyren blir oftast snyggare om du sparar ut längre skägg som du sedan trimmar ner.
 - Konturrakning med skarpa kanter kräver ett singelrakblad och en transparent rakgel. Modernaste Gillettebladet har ett konturrakningsblad på ovansidan.
 - Ostyriga skäggstrån i en längre skäggfrisyr eller mustasch får du på plats med ett mustaschvax.
 - Matchar inte skäggfärgen med din hårfärg eller om du börjar få gråa strån finns speciell skäggfärg som ger ett naturligt resultat på fem minuter.
 - Skrubba skägget regelbundet och smörj in med en skäggolja så undviker du torra partier och klåda i skäggbotten.


Just For Men är ledande i världen med hårfärgningsprodukter mot grått hår och grått skägg och riktar sig till män. För Just For Men är två saker viktiga; det ska gå fort och att det inte ska synas att håret/skägget är färgat. Just for Men är unikt då det endast tar fem minuter och färgen riktar enbart in sig på det gråa i håret/skägget, vilket gör att du snabbt och enkelt återfår din naturliga hårfärg. Just for Men finns i 8 olika nyanser för håret och skägget. För den som ändå vill behålla lite av sitt gråa hår finns även produkten Just For Men ”Touch of Grey” framtagen, och finns i tre olika nyanser. Läs mer...

Användningsinstruktioner för Just for Men hårfärg Läs mer...
Användningsinstruktioner för Just for Men skäggfärg Läs mer...
Användningsinstruktioner för Touch of Grey hårfärg Läs mer...

Grid List

Set Descending Direction

4 Produkt

Grid List

Set Descending Direction

4 Produkt