Skäggvård

skäggvård

Ett stiligt skägg kräver lite kärlek och omvårdnad. Har du någon du tycker om med ett fint skägg eller någon du tycker ska skaffa ett - här guidar vi dig bland skäggvårdssortimentet och ger tips på de bästa skäggklapparna:

Skäggolja
Har du ett skägg så ska du använda olja. Så är det bara. En skäggolja är en multifunktionsprodukt för både skägget och skäggbotten (alltså huden under skägget). Den ger näring och mjukgör skägget. Den tar hand om skäggbotten och motverkar klåda, irritation och flagnande hud. Skägget får en snygg lyster och kommer dessutom att doftar gott. Några droppar värms upp i handflatan och masseras in i skägget.

Skäggschampo & balsam
Rengör skägget med ett skäggschampo som är milt mot huden och inte torkar ut skägget. Ett skäggbalsam ger ordentligt med fukt till skägget. Bra för ett skägg med någr

Beard Balm/Skäggvax
En vårdande stylingprodukt för skägget. Skäggvaxet ger både en lätt stylingeffekt samtidigt som den innehåller naturliga ingredienser som ger fukt och näring till skägget. Bra för ett skägg med några centimeters längd.

Mustaschvax
Tvinna mustaschen med hjälp av ett mustaschvax. Finns i olika stadgor. De flesta mustaschvaxer behöver värmas upp innan användning, ett tips är att förvara det i byxfickan. Använd en Mustasche Wax Picker för att skrapa upp rätt mängd.

Skäggfärg
Lite för mycket gråa skäggstrån? Det fixar du på 5 minuter med en skäggfärg.

Skäggborste
En svinhårsborste är perfekt för skägget. Den ger en skonsam massage av skäggbotten, och hjälper till att fördela hudens naturliga oljor samt skäggoljan i hela skägget.

Mustaschkam
En mustaschkam används med fördel för att få ut mustaschvaxet jämnt i mustaschen.

Skäggsax
En riktigt bra precisionssax behövs för att få till rätta formen på skägg och mustasch.

Grid List

Set Descending Direction

1-24 of 120

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Grid List

Set Descending Direction

1-24 of 120

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5