Snabba spårbara leveranser Bonuspoäng vid köp Butik i Bromma
RING OSS MÅN-FRE 09-1708-6618840
Rockwell Razor T2 Brushed Chrome

Rockwell Razor T2 Brushed Chrome

Rockwell Safety Razor 6S Red

Rockwell Razor Stand Red

Rockwell Razor T2 White Chrome

1 995,00 kr
Tillgänglighet: Ej i lager
SKU
1141020

Rockwell Razor T2 White Chrome är en justerbar säkerhetshyvel med butterflyöppning. Du justerar enkelt från mild till aggressiv rakning med enkel vridning på handtaget. Modellen är en vidareutveckling av Model T med ökad funtionalitet och förstärkningar av konstruktionen. En välbalanserad säkerhetshyvel med tygd som ger kraft, balans och låter rakbladet göra jobbet. Kommer i en exklusiv låda med skydd för rakbladet samt ett 5-pack rakblad.

Välj rätt inställning
För dig som rakar dig ofta eller har känslig hy passar inställning 1-2 som är relativt mild.
Har du sparar stubb några dagar brukar inställning 3-4 vara bra för att få en kraftigare attack och mer reduktion när du rakar bort flerdagarsstubben.
För dig som har kraftig skäggväxt, kanske sparar stubben ganska länge innan du rakar dig helt - då är inställning 5-6 bra för maximal attack och en aggressiv rakning.

Varumärke
Kanadensiska Rockwell Razors, som startade genom en crowdfunding 2016, har snabbt etablerat sig som ett innovativt märke inom våtrakning. Deras säkerhetshyvlar olika inställningar för den perfekta rakningen, vilket ger en möjlighet att anpassa rakningen. Rockwell fortsätter att vidareutveckla sitt produktsortiment med nya spännande funktioner.

Övrig information
Längd handtag: 89 mm
Total längd: 95 mm
Vikt: 103 g

Mer information
Varumärken Rockwell Razors
Write Your Own Review
Du recenserar:Rockwell Razor T2 White Chrome
Your Rating