Nad's for Men Hair Removal Cream

SKU: 1831202

Availability: I lager

Nad's for Men Hair Removal Cream
129,00 kr
Betyg
14 Recension
OR

Kundrecensioner 10 item(s)

1-10 av 14

Page:
  1. 1
  2. 2
Helt ok
Fungerar för mig så där, mkt bra till tunnare hår på ex. Överarmar/axlar men inte fullt så bra på mage/bröst. Står att man ska använda en "generös mängd" och där instämmer jag så den är inte dryg. Resultatet håller något längre än rakning men inte i närheten av vax, så klart. Har smetat på rakt över tatueringar utan "bieffekt". Som nån tidigare skrev kan svida efter, framför allt om man låter den sitta längre vilket behövs för ett bra resultat, 4min är i underkant iaf på min hårväxt.
Betyg
Recension av Johan / (Publicerad 2019-07-29)
HAIR REMOVAL MADE SAFE!
LOVE IT!! It takes care of hair on even thf most sacred and delicate of places on the male body-and it leaves a smooth and not even the slightest sensation of burning or redness of the skin!
I'm so thrilled about this product!
Betyg
Recension av Obrad / (Publicerad 2018-03-19)
Grymt bra
Fungerar sjukt bra! Bränns lite efter bara så se till att ha någon kräm redo åh smörja in med efter.
Betyg
Recension av Jonathan / (Publicerad 2017-10-16)
Bra produkt
Nu har jag använt denna produkt några gånger mest på magen och jag är nöjd.
Betyg
Recension av jj / (Publicerad 2016-02-15)
Fungerar som den ska
Men luktar vidrigt!
Betyg
Recension av Jakob / (Publicerad 2014-09-17)
Utmärkt!
Fungerar precis som den ska! Går att överskrida tidsgränsen till ca 12 minuter ifall man har kraftigt hår. Lägg inte krämen på tunnare områden som t.ex ovan nyckelbenet, för då svider det och blir märken.
Betyg
Recension av Anonym / (Publicerad 2014-05-27)
Helnöjd!
Har testat denna produkten på mage/ben/armar och den gör verkligen vad man vill. Tar bort hår! Nöjd Kund!
Betyg
Recension av Phillip / (Publicerad 2013-11-06)
Bra!
Nu har jag använt denna produkt under 3 månader och jag är helt nöjd. Jag använder mest på magen (ibland pungen) och då blir det len å fin under 5 dagar sen växer håret sakta fram men man knappt ser. Jag har inte mycket hår men mitt hår är mörkt å tunt på magen så det funkar hel ok.
Betyg
Recension av Max / (Publicerad 2013-08-20)
Fungerar utmärkt
Bra produkt enkel att använda utan irritation!
Nackdel: tar slut relativt snabbt.
Betyg
Recension av Peter / (Publicerad 2013-08-08)
.
Bästa produkten på marknaden för att ta bort hår från t.ex. benen. Enda produkten som hjälp mot gröve, sydeuropeisk hårväxt!Rekommenderas!
Betyg
Recension av anonym / (Publicerad 2012-03-28)

Write Your Own Review

You will receive 15 Bonus Poäng upon approval of this review and/or rating.

Du recenserar: Nad's for Men Hair Removal Cream

How do you rate this product? *

 
1 1 star
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Betyg