Recipe for men Under Eye Patches

Recipe for men Under Eye Patches

More Views

SKU: 0221116

Availability: I lager

Recipe for men Under Eye Patches
169,00 kr
Du får 15 Bonus Poäng för att recensera denna produkt.
OR

testpiloterna


Påsar under ögonen


Känslan av återfuktning är direkt och intensiv. Gör man det rätt och låter kuddarna sitta på hela tiden och inte är där och pillar så ligger de direkt mot huden och tillför en härligt fräsch känsla och man ser faktiskt piggare ut efteråt. Läs mer här!
testpilot måns

Beskrivning

Details

Recipe for men Under Eye Patches är ögonmasker som bygger på den senaste tekniken för behandling av området under ögonen. Transdermal Delivery Cosmetik-tekniken hjälper de aktiva ingredienserna att tränga in i huden. Ögonmaskerna reducerar svullnader och mörka ringar under ögonen. De återfuktar, minskar påsighet och motverkar torrhetslinjer. De innehåller alger som återfuktar och mjukgör samt marint collagen som stramar upp huden.

Recipe for men är vinnare av Grooming Awards 2015 för Bästa svensk med motiveringen:
"Svensktillverkat håller i längden resonerar Recipe for men och bygger Svenska krämfabriken i Falun. Vi ser fram emot flera spännande produktlanseringar!"

Användning
Rengör huden under ögonen ordentligt och torka. Ta bort plastfilmen som täcker maskerna. Placera en mask under varje öga och låt verka i 20-40 minuter. Ta bort maskerna och låt överskottet absorberas av huden. Används 1-2 gånger per vecka eller så ofta du vill.

Övrig information
4 par masker i varje förpackning.

Ingredienser

Additional Information

Aqua/Water, Aqua Collagen, Hydrolyzed Extensin (Phyto Collagen), Betaglucan, Hydrocotyl (Centella Asiatica) Extract, Sodium Hyaluronate, Algae Extract, Schizophyllum Commune, Pyrus Cydonia Extract, Certonia Siliqua Gum Chitosan, Mannan, Betaine, Methyl Paraben, Propyl Paraben, FD&C Yellow 5 & Blue 1
Recensioner

Kundrecensioner 2 item(s)

Kylande & återfuktande
Jag lät mina sitta i 40 minuter för att få bra resultat. Och bra resultat blev det allt, en rejäl återfuktning! Jag är ofta torr under och kring ögonen. Det både svider och kliar rätt ofta. Med Recipe for men Under Eye Patches känns det som att området under och bredvid ögonen får rejält med fukt och jag kan faktiskt säga att det känns både mjukt och ”kli-fritt”.
Betyg
Recension av Daniel Testpilot / (Publicerad 2013-01-10)
.
Tro inte på allt...
Betyg
Recension av anonym / (Publicerad 2012-03-28)