Recipe for men Clear Shaving Gel

Recipe for men Clear Shaving Gel

More Views

SKU: 0221012

Availability: I lager

Recipe for men Clear Shaving Gel

Regular Price: 139,00 kr

Special Price 104,25 kr

Du får 15 Bonus Poäng för att recensera denna produkt.
OR

testpiloterna


Riktigt, riktigt bra


Priset är larvigt lågt. Alldeles oavsett om du brukar betala mycket mer eller halva priset mot detta så är den värd varenda krona. Den är riktigt dryg och levererar länge nog för att konkurrera med vad som helst på marknaden. Men denna produkt har en kvalitet som slår allt jag provat. Läs mer här!
testpilot cristofer

Beskrivning

Details

Recipe for men Shaving Gel är en anti-inflammatorisk, mjukgörande rakgel med uppfriskande doft. Gelén är transparant för att ge en ökad precision i rakningen. Den lyfter och mjukar upp skäggstråna för en bekvämare rakning. Den hala konsistensen gör att rakhyveln glider lätt. Mild doft av mint och citrus. Ingredienserna allantoin och calendula är anti-inflammatoriska och lugnande. Shaving Gel innehåller aloe vera och alger, som återfuktar och mjukgör, samt sheasmör och hyaloronsyra, som lugnar och mjukgör.

Vinnare av Grooming Awards 2015 för Bästa svensk med motiveringen:
"Svensktillverkat håller i längden resonerar Recipe for men och bygger Svenska krämfabriken i Falun. Vi ser fram emot flera spännande produktlanseringar!"

Användning
Används vid våtrakning efter rengöringen. Låt skägget vara lite fuktigt när du applicerar gelén. Avsluta med Recipe: Facial Moisturizer eller Facial Moisturizer+, beroende på hudtyp.

Övrig information
Plastcylinder

Volym
100 ml

recenserad av testpiloterna Recenserad av Testpiloterna

Ingredienser

Additional Information

Aqua, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Propylene Glycol, Aloe Barbadensis, Bladderwrack (Fucus Vesiculosus), Extract, Polyquarternium-10, Hyaluronic Acid, Menthol, Calendula Officinalis Flower Extract, Allantoin, Butylene Glycol, Poterium Officinale, Cinnamomum Cassia, Zingiber Officinalis, Citrus Medica Limonum (Lemon) Extract, PEG-23M, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Limonene, Parfum, CI 42051
Recensioner

Kundrecensioner 6 item(s)

Smidig och bra
Ger bra glid, och lätt att stryka ut över ansiktet utan förlorad sikt!
Betyg
Recension av Christopher / (Publicerad 2015-11-23)
Mycket bra rakgel
En mycket bra rakgel, den bästa jag testat hittills. Recipe for men Clear Shaving Gel ger ett mycket bra glid och hudnära rakning. Gelen sitter kvar och smörjer under hela rakningen och sköljs inte bort så lätt som en del sämre produkter. Om man upplever att gelen hinner torka på huden innan man hunnit raka färdigt är det bara att stryka på en aning vatten så har man fullt glid igen. Gelen är lätt att tvätta bort från rakhyveln och lämnar inte en massa rester.
Betyg
Recension av Matias / (Publicerad 2012-08-05)
.
Skön svalka som gör att man känner sig otroligt fräsch!
Betyg
Recension av Jonas Franzon / (Publicerad 2012-03-28)
.
Recipe for men Shaving Gel är mycket bra, och något som jag starkt rekommenderar. Lätt att använda, hudvänlig och delvis genomskinlig vilket resulterar i att ''man ser vad man gör''.Det negativa är att ''Recipe for men Shaving Gel'' enbart säljs på 100 ml. Borde finnas att köpa i storlek av 200 ml.
Betyg
Recension av anonym / (Publicerad 2012-03-28)
.
Funkar jättebra! Har fått mycket bättre resultat vid rakningen. Väl värd sitt pris.
Betyg
Recension av Anton / (Publicerad 2012-03-28)
.
En ljusblå halvtransparant rakgel som luktar menthol och citrus. De första gångerna man använder den kan man bli chockad eftersom den är väldigt stark (tänk extrem kall menthol-känsla över hela området). Tyvärr är gelen ''klumpig'' och vägrar sprida sig jämt - flera gånger har jag upplevt att jag förlorat en alltför stor del ner i handfatet, och man måste hålla på och gegga en lång stund för att få det jämt utspritt. Inget jag köper igen.
Betyg
Recension av anonym / (Publicerad 2012-03-28)