RazorPit Razor Blade Sharpener

RazorPit Razor Blade Sharpener

SKU: 1711001

Availability: I lager

RazorPit Razor Blade Sharpener

Regular Price: 199,00 kr

Special Price 59,00 kr

Du får 15 Bonus Poäng för att recensera denna produkt.
OR
Beskrivning

Details

RazorPit Razor Blade Sharpener kan förlänga livslängden på ditt rakblad upp till 10 gånger. RazorPit är tillverkad i ett slitstarkt material som gör att den har mycket lång hållbarhet och kan även användas som ställ för din hyvel.

Rengör rakbladet
Efter rakning fastnar rester av hudceller, skäggstubb och rakkräm/skum på ditt rakblad och gör att bladet snabbt förlorar skärpan. Razorpit rengör dina rakblad från hud och hårrester så att bladet hålls vasst till fler rakningar. Du får en renare rakning då RazorPit förhindrar bakterier från att frodas.

Spara pengar och tid
Med RazorPit kan du spara in en hel del pengar på rakblad, och även spara tid på att införskaffa dessa. Upp till 90% besparing på rakblad utlovas. Passar alla rakblad, bland annat Gillette och Wilkinson Sword, samt så kallade "safety razor" blad.

Spara på miljön
Ca 13 miljarder rakblad produceras varje år, och ger en stor miljöpåverkan. Genom att regelbundet använda RazorPit kan konsumtionen av rakblad minskas avsevärt och därmed även ge en miljöbesparing. Dessutom är själva RazorPit tillverkad av återvunnet material.

Vinnare av Grooming Awards 2014 för Bästa groomingpryl med motiveringen:
En rakbladsslipare som både ger skarpa rakblad, sparar pengar och sparar på miljön. “Bladen fortsätter att hålla sig nästan lika skarpa som när de togs ur förpackningen! 

Utsedd till Årets bästa groomingpryl i Grooming Awards 2013, med motiveringen:
Den är svårslagen, denna produkt. För här har du en alldeles oansenlig pryl som både rengör dina rakblad till perfektion, behåller skärpan på bladen och därmed sparar pengar, vilket även innebär mindre släng och en gladare miljö. Köp!

Användning
Används efter rakningen för att rengöra rakbladet. Applicera ditt rakskum/gel/kräm på RazorPit och tryck sedan ner hyveln mot silikonytan samtidigt som du trycker bladet 3-4 gånger framåt, dvs i motsatt riktning som när du rakar dig. Rengör sedan hyveln och Razorpit med vatten. Placera din rakhyvel ovanpå RazorPit med rakbladet uppåt så att det får lufttorka.

Ska du ut och resa kan du använda RazorPit som ett resefodral. Vänd då på rakhyveln och placera bladet vänt nedåt.

Övrig information
Längd 15 cm
OBS! Hyvel ingår ej!

Ingredienser

Additional Information

Recensioner

Kundrecensioner 18 item(s)

Fantastisk pryl som är ett måste!
Denna mojäng bör finnas bland varje mans rakprodukter. Bör dock påpekas att den inte slipar utan tar bort gamla hudrester m.m. vilket är den egentliga orsaken till att hyvlar blir slöa. Att sen rakbladen verkligen blir slöa med tiden är en annan sak men det tar betydligt längre än 4-6 rakningar vanliga hyvlar klarar.
Betyg
Recension av LUDWIG / (Publicerad 2020-10-29)
Rensar bladen
Den rensar bladen på ett ganska bra sätt men den gör inte en slö hyvel vass. Har man ett blad som är på väg att bli slut så kommer den inte bli bättre. Denna bromsar förslitning, den slipar inte bladen eller återställer ett dåligt blad utan rensar bladen efter rakning så att de håller längre helt enkelt.
Betyg
Recension av Fredrik / (Publicerad 2016-12-28)
Bra produkt!
funkar bra, ekonomiskt!
Betyg
Recension av Firberg / (Publicerad 2016-11-20)
Den funkar!
Precis som andra säkert är så var jag skeptisk. Det lät ju för bra för att vara sant. Men jag tänkte att jag chansar och köper den, sagt och gjort.
Den funkar! Riktigt nice produkt! :)
Betyg
Recension av Michael / (Publicerad 2015-11-19)
Grymt bra
Den fick mina blad att bli som nya!
Betyg
Recension av Claudio / (Publicerad 2015-09-02)
Riktigt bra produkt
Rekommenderas verkligen. Gör sitt jobb precis som den säger. Hade precis tänkt köpa nya blad när jag såg denna . bladen blev som nya . här kan man känna en del pengar i att investera i denna
Betyg
Recension av Christian / (Publicerad 2015-08-16)
Fantastisk!
För någon som rakar huvudet varannan dag med Fusion-blad så har denna produkt reducerat mina årskostnader med flera tusenlappar!

Jag var oerhört skeptisk innan jag provade, men upplever nu att livslängden på mina blad ökat med ungefär fyra gånger! Köp!
Betyg
Recension av Fredrik ex Machina / (Publicerad 2015-06-11)
Funger perfekt
Fungerar precis som aviserats, lyckades öka min rakhyvels/Blad förmåga att hålla sig som ny, också det hjälpte mig att spara på blad. Rekommenderar den verkligen.
Betyg
Recension av Nicklas / (Publicerad 2015-03-11)
Grym liten grej!!
Jag provade först med att göra en egen av gammalt jeanstyg men tänkte att jag skulle testa denna. Är mycket nöjd o hade gett den 5 stjärnor om man hade kunnat fästa blad på baksidan. Ett bra köp!!
Betyg
Recension av Michael / (Publicerad 2013-11-06)
Mycket bra!
Har gått från 6-8 rakningar med ett gilette blad till 40-50 rakningar...
Betyg
Recension av Mikael B / (Publicerad 2013-10-01)
Bra sak!
Riktigt bra pryl. Provade denna på väldigt gamla och slitna rakhyvlar och den fungerade över förväntan.
Betyg
Recension av Per N / (Publicerad 2012-12-19)
Har inte köpt rakblad på ca 2 år
Har inte köpt rakblad på ca 2 år - har bara använt de gamla uttjänta. Brukar dra rakhyveln över den fler gånger än rekommenderat, ca 10-20 gånger.
Betyg
Recension av Peter / (Publicerad 2012-09-23)
.
Funkar riktigt bra
Betyg
Recension av anonym / (Publicerad 2012-03-28)
.
Kan ej riktigt hålla med. Rakar mig ett par ggr i veckan och har inte märkt någon nämnvärd effekt av denna produkt. möjligtvis i ett spann på 10-20% längre skulle jag gissa att de håller. men inte mer.
Betyg
Recension av Andreas / (Publicerad 2012-03-28)
.
Suverän produkt. Har haft RazorPit i mer än 1 år nu och har nog under tiden bytt blad på min Mach 3 rakhyvel 3 gånger. Jag rakar mig rätt sällan, ca 1 gång i veckan.
Betyg
Recension av Linus Sehlin / (Publicerad 2012-03-28)
.
Var tveksam till en början men det låga priset gjorde att jag gav den en chans. Har alltid haft problem med skitiga och slöa rakblad men denna produkt hjälper faktiskt. Rakningen går smidigare och rakbladet varar mycket längre. En given produkt för alla som vill undvika utslag och irritation efter rakning. Mycket prisvärd och en fantastisk produkt!
Betyg
Recension av Tobias / (Publicerad 2012-03-28)
.
Mina rakblad räckte ungefär 5-6 gånger längre, så jag har redan tjänat in kostnaden för själva rakbladssliparen. Alla borde testa!
Betyg
Recension av Johannes Svensk / (Publicerad 2012-03-28)
.
Har inte bytt blad i hyveln sen jag köpte denna, och det är 7 månader sedan... Grymt!
Betyg
Recension av Conny / (Publicerad 2012-03-28)