Rakverktyg - Feather

Rakverktyg - Feather

En systemhyvel med flerblads-system är utvecklad för att ge en behaglig rakning där du inte behöver gå över huden flera gånger på samma ställe. Det minskar risken för irritation i huden. Dessutom är en systemhyvel näst intill möjlig att skära sig med.

En klassisk Safety Razor med dubbelblad ger enligt många en mer hudnära rakning, men den kräver lite övning för att få till tekniken.

Oavsett vilken rakhyvel du använder så är det viktigaste att bladen är skarpa. Antingen byter du blad så snart det börjar ta emot eller så tänker du på miljön och plånboken och använder RazorPit rakbladsslipare för att rengöra bladen efter rakningen och bibehålla skärpan.


Feather är ett japanskt företag som grundades 1932 under namnet Seki Safety Razor, vilket ändrades till Feather Safety Razor Co 1953. Tillverkare av rakblad, frisörsaxar, kirurgiska instrument och industriknivar. Feather kombinerar expertis med teknologi och nya, innovativa material. Rakningsserien innefattar både rakhyvlar med två- och trebladssystem som ger den närmaste rakningen på marknaden, safety razor hyvlar med DE-blad (double edge) samt rakknivar med shavetter (utbytbara knivblad).

Grid List

Set Descending Direction

1-24 of 27

Page:
  1. 1
  2. 2

Grid List

Set Descending Direction

1-24 of 27

Page:
  1. 1
  2. 2