Rakverktyg - Braun

Rakverktyg - Braun

En systemhyvel med flerblads-system är utvecklad för att ge en behaglig rakning där du inte behöver gå över huden flera gånger på samma ställe. Det minskar risken för irritation i huden. Dessutom är en systemhyvel näst intill möjlig att skära sig med.

En klassisk Safety Razor med dubbelblad ger enligt många en mer hudnära rakning, men den kräver lite övning för att få till tekniken.

Oavsett vilken rakhyvel du använder så är det viktigaste att bladen är skarpa. Antingen byter du blad så snart det börjar ta emot eller så tänker du på miljön och plånboken och använder RazorPit rakbladsslipare för att rengöra bladen efter rakningen och bibehålla skärpan.


Braun är ett tyskt kvalitetsmärke på området elektriska apparater. Vissa förknippar Braun med design baserat på den banbrytande industridesign som Dieter Rams och hans efterföljare står för. Andra tänker på tysk ingenjörskonst och innovationsförmåga: Brauns uppfinning av Plexiglas-locket för skivspelare eller upptäckten av tvåkomponentsgjutning eller företagets uppfinningar på området metallytor och plastgjutning. Många associerar rätt och slätt till den oförstörbara naturen hos Braun-apparaterna – kända för sin pålitlighet, långa livslängd och hållbarhet.

Läs mer...

There are no products matching the selection.