Snabba spårbara leveranser Bonuspoäng vid köp Butik i Bromma
RING OSS MÅN-FRE 09-1708-6618840

Pusher O.D Wax

279,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
0801402

Pusher O.D Wax "Orginalet" är en formkräm som ger stadga och en naturlig finish och glans. Inspirationen, både för vaxet och designen, kommer från Elvis. Snygg burk med refillsystem.

Stadga: Medel
Finish: Naturlig

Vinnare av Cafés stora modepris 2006 - Årets hårprodukt, med motiveringen:
"Pusher wax. En fantastisk waxformula med anor från Elvis Presleys glansdagar. Exakt lagom stadga och doft, i en sjukt snygg förpackning. Old School när det är som allra bäst."

Användning
Funkar både i handdukstorkat och torrt hår. Applicera i håret och forma den frisyr du vill ha. Efter 3-4 minuter hårdnar produkten och ger stadga för hela dagen. Vaxet passar alla hårtyper och fungerar både för korta och långa frisyrer.

Övrig information
Burk i transparant plast med skruvlock

Volym
85 g

Mer information
Varumärken Pusher
Ingredienser Aqua, PEG-75 Lanolin Paraffin, PVP/VA Copolymer, PPG-20, Methyl Glycose Ether, Cetyl Octanote, Isopropylmyristate, Stearyl Cetyl Alcohol, Ozekeritevax, Carnaubavax, PE-40 Hydrogenated, Parfume, Fenoxietanol, Methyl, Ethyl, Propyl, Butyl, ISO-Butyl Paraben, Aminomethyl Propanol, Carbomer
Testpiloterna Testade produkter
Finish Naturlig
Stadga Medel
Doft Booze & Baccy
Skriv din egen recension
Du recenserar:Pusher O.D Wax
Ditt betyg

testpiloterna

Mer slime åt folket

Men om vi bortser från lukten så blev jag faktiskt nöjd första gången jag använde Pusher O.D Wax. (Tänk då på att jag var nyklippt och hade tunnat ur håret en del). Stadgan var skön och bäst av allt var glansen. När man har så torrt hår som mig blir man glad när det glänser. Läs mer här!
testpilot daniel