Snabba spårbara leveranser Bonuspoäng vid köp Butik i Bromma
RING OSS MÅN-FRE 09-1708-6618840
Proraso Vintage Tin Gino - Refresh

Proraso Vintage Tin Gino - Refresh

Proraso Vintage Tin Primadopo - Norish

Proraso Vintage Tin Primadopo - Norish

Proraso Vintage Tin Toccasana - Sensitive

325,00 kr
Tillgänglighet: Ej i lager
SKU
0629006

Proraso Vintage Tin Toccasana - Sensitive är ett rakvårdskit i tre steg anpassat för känslig hud. Förpackat i en snygg plåtlåda med vintage tryck.
Värde 367 kr.

Proraso Pre-Shaving Cream Sensitive Skin Green Tea (100 ml)
Förberedande kräm som mjukgör skägget inför rakning samtidigt som den skyddar känslig hud och motverkar utslag. Kan även användas efter rakning för att lugna och ge fukt till huden. Krämen har en fyllig, koncentrerad konsistens. Innehåller vitamin E och Aloe Vera som lugnar huden och skyddar mot yttre påfrestningar. Doftar fräscht av grönt te.

Proraso Shaving Cream Tube Sensitive Skin (150 ml)
En klassisk rakkräm som är tillverkad enligt klassisk tradition och passar bra tillsammans med rakborste. Den är baserad på vegetabilisk stearin, och berikad med naturliga ingredienser, vilket gör krämen extra koncentrerad och med ett fylligt rakskum. Den innehåller glycering som ger rakhyveln ett bättre glid och minskar risken för irritation. Aloe vera har är lugnande och grönt te är rikt på antioxidander som skyddar och bygger upp huden.

Proraso After Shave Balm Sensitive Skin Green Tea (100 ml)
En lugnande after shave som ger omedelbar lindring till irriterad eller känslig hud efter rakning. En alkoholfri formula som påskyndar hudens återhämtning och verkar mjukgörande. Den är berikad med vitamin E som motverkar fria radikaler och får huden att se yngre och fräschare ut. Doftar fräscht av grönt te.

Mer information
Varumärken Proraso
Doft Booze & Baccy
Skriv din egen recension
Du recenserar:Proraso Vintage Tin Toccasana - Sensitive
Ditt betyg