Snabba spårbara leveranser Bonuspoäng vid köp Butik i Bromma
RING OSS MÅN-FRE 09-1708-6618840
Proraso Shavette

Proraso Shavette

Proraso Vintage Tin Toccasana - Sensitive

Proraso Vintage Tin Toccasana - Sensitive

Proraso Vintage Tin Gino - Refresh

325,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
0629005

 

Proraso Vintage Tin Gino - Refresh är ett rakvårdskit i tre steg i uppfriskande menthol, som passar alla skäggtyper. Förpackat i en snygg plåtlåda med vintage tryck.
Värde 367 kr.

Proraso Pre-Shaving Cream Refreshing and Toning & Menthol (100 ml)
En förberedande kräm som har en koncentrerad och fyllig formula. Den mjukgör skägget, skyddar huden och ger grunden till en perfekt rakning. Den kan även användas som after shave balm efter rakningen. Innehåller uppfriskande eucalyptusolja och mentol.

Proraso Shaving Cream Tube Refreshing and Toning & Menthol (150 ml)
En klassisk rakkräm som är tillverkad enligt klassisk tradition och passar bra tillsammans med rakborste. Den är baserad på vegetabilisk stearin, och berikad med naturliga ingredienser, vilket gör krämen extra koncentrerad och med ett fylligt rakskum. Den innehåller glycering som ger rakhyveln ett bättre glid och minskar risken för irritation. Eukalyptusolja har en rengörande effekt och stärker huden. Mentol ger en uppiggande effekt.

Proraso After Shave Balm Refreshing and Toning (100 ml)
En uppfriskande after shave balm. Den ger ordentligt med fukt och lugnar huden efter rakning. Den innehåller eukalyptusolja som stärker huden samt mentol sha har en kylande och uppiggande effekt. En alkoholfri formula som går snabbt in i huden utan att kladda.

Mer information
Varumärken Proraso
Doft Booze & Baccy
Skriv din egen recension
Du recenserar:Proraso Vintage Tin Gino - Refresh
Ditt betyg