Snabba spårbara leveranser Bonuspoäng vid köp Butik i Bromma
RING OSS MÅN-FRE 09-1708-6618840

Philips Hygientrimmer NT3650

249,00 kr
Tillgänglighet: I lager
Endast 1 kvar
SKU
1772201

Philips Hygientrimmer trimmar behagligt näshår, öronhår och ögonbryn. Den nya PrecisionTrim-tekniken och Protective Guard-systemet har utformats för att tillhandahålla en enkel och effektiv trimning utan att slita och dra.

• Otroligt behaglig utan att dra
• Protective Guard-system
• Tvättbar, AA-batteri
• 2 ögonbrynskammar, fodral

Modell
NT3650

Trimma näshår, öronhår och ögonbryn mycket behagligt
Du kommer enkelt åt och kan ta bort oönskat näs- och öronhår på ett effektivt sätt. Se till att näsborrarna är rena före användning och för försiktigt in trimmern i näsborren högst 0,5 cm och låt den långsamt cirkulera. När du trimmar öronhår ska du se till att öronen inte innehåller vax. För ögonbryn skjuter du in en av de två kammarna (3 och 5 mm) i spåren och trimmar med lätt tryck mot hårväxten för en jämn trimning av ögonbrynen till önskad längd.

Vårt hudskydd ger en enkel och säker trimning
Vårt Protective Guard-system tillhandahåller ett skydd över bladen som är utformat så att bladen aldrig kommer i kontakt med huden samtidigt som skyddet på ett säkert sätt leder håret mot klippenheten. Skyddet har konstruerats för att göra trimningen behaglig och säker, minimera missade hårstrån samt skydda mot skärsår och drag och ryck i håret.

Trimma enkelt hår med den snabba dubbelsidiga klippenheten
Vår innovativa klippenhet är dubbelsidig för att säkerställa att allt hår klipps snabbt och smidigt från alla vinklar och i alla riktningar. Bladen är tillverkade av hållbart rostfritt stål och håller länge.

Mer information
Varumärken Philips
Testpiloterna Testade produkter
Write Your Own Review
Du recenserar:Philips Hygientrimmer NT3650
Your Rating