Percy Nobleman Gentlemans Styling Wax

Percy Nobleman Gentlemans Styling Wax

More Views

SKU: 3151005

Availability: I lager

Percy Nobleman Gentlemans Styling Wax
189,00 kr
Du får 15 Bonus Poäng för att recensera denna produkt.
OR
Beskrivning

Details

Percy Nobleman Gentlemans Styling Wax är en kombinerad stylingprodukt för skägg och hår som ger en hög stadga. Den är baserad på naturliga ingredienser med ver 95% organsikt innehåll. En bas av organiskt bivax med medium/hög stadga, tillsammans med kokosnötsolja och jojobaolja som ger näring och vårdar stråna. En icke-kladdig formula som är omformningsbar. Lätt doft av bergamott.

Vinnare av Grooming Awards 2016 för Bästa varumärke med motiveringen:
Ett välklätt brittiskt varumärke som erövrat världen och numera även Sverige med kvalitetsprodukter för skägg och styling. En egen serietidning fulländar story telling konceptet!

Användning
Skrapa upp en liten mängd med baksidan av nageln. Värm ordenligt i handflatorna innan du arbetar in det i skägget eller håret. Använd gärna en borste eller kam för att fördela ut det. Styla som önskat.

Övrig information
Plåtburk med skruvlock

Volym
50 ml

Ingredienser

Additional Information

Cocos Nucifera Oil, Cera Alba**, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Limonene*, Linalool*, Citral* *Naturally Occurring **Organic

Recensioner

Kundrecensioner 1 item(s)

Passar kortare skägg
Känns mer som en olja med fasthet än ett vax, har man ett kort skägg kan det säkert också fungera med styling men för oss med lite längre (ner till bröstkorgen) så är det för lätt, blir mer som en tung olja och fungerade inte alls för formgivning.
Betyg
Recension av Jonathan / (Publicerad 2018-03-30)