Percy Nobleman Eau de Toilette Signature 100 ml

Percy Nobleman Edt 100 ml

More Views

SKU: 3151502

Availability: I lager

Percy Nobleman Eau de Toilette Signature 100 ml
795,00 kr
Du får 15 Bonus Poäng för att recensera denna produkt.
OR

testpiloterna


Tidlös nykomling


Längre in i doften känns mellannoterna som domineras av patchouli, grapefrukt och svartpeppar, vilket ger doften mer djup och balanserar citrustonerna på bästa sätt. Som avslutning tillkommer basnoterna, som stannar lite längre på huden – mysk, amber, vanilj och tobak som rundar av och ger helheten en varmare och blommigare ton, vilket visar sig vara en riktigt bra idé då alla tonerna harmonierar mycket bra med varandra. Läs mer här!
testpilot joachim

Beskrivning

Details

Percy Noblemans signaturdoft är en nostalgisk och unik doft som fångar och representerar dagens generation av moderna gentlemän. En komplex mix av doftnoter från världens fyra hörn. Vid appliceringen är det krispiga citrusnoter som dominerar. När den sätter sig på huden framträder en kryddigare och varmare bas. Mysk och vanilj dominerar doften som utgör en perfekt mix av tradition och modernt, en herrdoft som är både tidlös och originell.

Vinnare av Grooming Awards 2017 för Bästa klassiska doft med motiveringen:
Den kickar igång med en frisk kraftig komposition av citrus och äpple för att sedan lägga sig och bli betydligt mer söt, där vanilj och mysk tar överhanden. Den är både originell och nostalgisk.”

Toppnot
Melon, äpple och bergamott

Mellannot
Grapefrukt, patchouli och svartpeppar

Basnoter
Tobak, amber, mysk och vanilj

Övrig information
Lansering: 2017

Volym
100 ml

Ingredienser

Additional Information

Recensioner