Percy Nobleman Beard Conditioning Oil Signature Scented Sample

Percy Nobleman Beard Oil Scented - Sample

More Views

SKU: 3159902

Availability: I lager

Percy Nobleman Beard Conditioning Oil Signature Scented Sample
25,00 kr
Du får 15 Bonus Poäng för att recensera denna produkt.
OR

testpiloterna


Snäppet lyxigare!


Ett balsam för att återfå mjukhet och glans efter tvätt. Den fungerar precis som en vanlig skäggolja men känns snäppet lyxigare. Blandningen utgörs av argan-, avocado-, jojoba- och mandelolja. Den finns både med och utan doft. Den jag har testat har en elegant ton av vanilj. Mycket angenäm och lagom diskret. Läs mer här!
testpilot stefan

Beskrivning

Details

Percy Nobleman Beard Conditioning Oil Secented är en vårdande skäggolja som mjukgör skägg och ger näring till skäggbotten. Tillverkad i Marocco och baserad på noggrant utvalda essentiella oljor. En mix av arganolja, avocadoolja, jojobaolja och mandelolja. Skägget blir mjukare och mer följsamt, samtidigt som huden under hålls i bra kondition och risken för klåda och irritation minskar.

Doft
Scented - vaniljdoft

Användning
Används med fördel i lätt fuktat skägg. Värm upp några droppar i handflatan och massera in i skägg och skäggbotten. Använd gärna en svinhårsborste för att fördela ut skäggoljan i hela skägget.

Övrig information
Sachett i folder

Volym
2 ml

Ingredienser

Additional Information

Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Argania Spinosa (Argan)**, Kernel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Nigella Sativa (Black Seed) Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Benzotriazolyl Dodecyl P-Cresol. **Organic
Recensioner