Snabba spårbara leveranser Bonuspoäng vid köp Butik i Bromma
RING OSS MÅN-FRE 09-1708-6618840

Recipe for men - Svensk hudvård för det nordiska klimatet

recipe for men - hudvård för män

På våra nordiska breddgrader behöver huden extra mycket fukt – speciellt på vintern när luften är kall och torr. Recipe for men är ett prisbelönt hudvårdskoncept, utvecklat för aktiva män som lever i vårt nordiska klimat. Serien är utvecklad och testad i Sverige under tuffast möjliga förhållanden, tillsammans med en fokusgrupp bestående av 60 män. Resultatet är en unik hudvårdsserie med exceptionella återfuktande och energigivande egenskaper.

Recipe for mens produktserie för rengöring, rakning, återfuktning och behandling är milt och effektivt. Produkter med oljefria konsistenser och snabb absorbering minimerar fet känsla och motverkar glansig hy. Noggrant utvalda aktiva ingredienser ger huden näring, mjukgör, skyddar och återfuktar. Ph-värdet är anpassat för att passa mäns hud.

Elegant, sparsmakad design med tydlig klinisk/teknisk prägel. Snygga ”öronetiketter” ger en handgjord och medicinsk känsla. Recipe for men använder enbart miljövänligt papper och deltar i REPA-registrets återvinningsprogram för förpackningar.

Recipe for mens diskreta dofter är specialframtagna i parfymstaden Grasse i Frankrike. Rakgelen och ansiktsrengöringarna har en uppfriskande, mintig doft med inslag av citrus. Fuktighetskrämerna och ögonkrämen har en mild doft av skog och gröna löv.

Recipe for men är Sveriges näst största selektiva hudvårdsmärke för män och har sedan det lanserades 2005 fått en rad utmärkelser, framför allt för sin hyllade Antiperspirant Deodorant.

3 STEG TILL DEN PERFEKTA RAKNINGEN

4 snabba till Jesper Rönnbäck, en av grundarna till svenska hudvårdsmärket Recipe for men.

Bästa produkten för nybliven pappa med svår sömnbrist?

– Minska mörka ringar under ögonen med en bra ögonprodukt. Om jag ska rekommendera en av våra egna så blir det Under Eye Patches. Praktiska små masker som appliceras under ögonen. Då kan man dessutom byta blöjor medan de verkar.

Bästa produkten för en helkväll på krogen?

– Vill man känna sig extra läcker rekommenderas en ansiktsbehandlig. Att gå på salong med kompisarna är en annorlunda och rolig start på en utekväll!

Bästa produkten att ha i träningsväskan?

– En bra fuktighetskräm för ansikte och kropp.

Bästa produkten för killen som sitter alldeles för mycket framför datorn?

– Kanske en färgad dagkräm om man känner sig lite blek om nosen efter en hård vecka på kontoret.