Snabba spårbara leveranser Bonuspoäng vid köp Butik i Bromma
RING OSS MÅN-FRE 09-1708-6618840

American Crew

American Crew är uppdelad i olika serier:

American Crew Classic

American Crew Classic är en klassisk serie med vårdande ingredienser och American Crews maskulina signaturdoft. Det finns fem olika schampon, för olika hårtyper/hårproblem: normal/fet hårbotten, normal/torr hårbotten, tunt/fint hår, mjäll/irriterad hårbotten och grått hår. Ett balsam som fungerar mer som en hårbottenbehandling och stimulerar hårbotten och ger fukt och näring till håret. I stylingserien finns sex hårvaxer, ett volympulver, hårgelé och en serie stylingcremer för lite längre frisyrer.

American Crew Citrus Mint

American Crew Citrus Mint är uppfriskande produkter med naturliga oljor från apelsin, lime, pepparmint och spearmint. Produkterna är framtagna för att rengöra, stimulera hårbotten och skydda håret. Produkterna har en färgbevarande formula och passar bra för färgat hår.

American Crew Trichology

American Crew Hair Recovery behandlar och förebygger håravfall. Det är speciellt utvecklat för män som vill ha fylligare och starkare hår. Produkterna bygger på en patenterad formula och sammansättning av aktiva ingredienser som hjälper till att förebygga för tidigt håravfall. Ampullerna ger en intensivkur för hårsäckarna, schampot hjälper till att ge en daglig stimulering för hårbotten.

American Crew Shave

American Crew Shave är en rakserie anpassad för olika skäggtyper. Produkterna innehåller aktiva ingredienser som ger en perfekt rakning – före, under och efter rakningen. Moisturizing Shave Cream är anpassad till normalt/kraftigt skägg, Precision Shave Gel passar normalt/fint skägg samt för precisionsrakning.