Nad's for Men Hårbottagningskit

Nad's for Men Hårbottagningskit

More Views

SKU: 1839001

Availability: I lager

Nad's for Men Hårbottagningskit

Regular Price: 427,00 kr

Special Price 349,00 kr

Du får 15 Bonus Poäng för att recensera denna produkt.
OR
Beskrivning

Details

Nad's for Men Hårborttagningskit är speciellt framtaget för män, och för att snabbt och effektiv ta bort hår på kroppen med ett resultat fritt från irritation. Innehåller en hårborttagningskräm, vaxstrips samt en ingrown solution som motverkar utslag och irritation.
Värde 427 kr

Vinnare av Grooming Awards 2016 för Bästa hårborttagning med motiveringen:
Det australiensiska märket fortsätter att sitta tryggt som vinnare av hårborttagningskategorin. Finns i både smärtfri och mer långsiktig variant.

Nad's for Men Hair Removal Cream (200 ml)
En snabbverkande hårborttagningskräm som är speciellt framtagen för mäns kroppshår. Innehåller återfuktande och lugnande mandelolja samt aloe vera. Ny uppdaterad formula med fräschare doft!
Lämplig till Bröstkorg, rygg, ben och armar. Rekommenderas ej till ansiktet, huvudet, bröstvårtor och intima områden.

Nad's for Men Wax Strips (20 enkelsidiga vaxremsor)
Hårborttagningsvax med kylande effekt som effektivt tar bort oönskat hår med ett lent och mjukt resultat. Med den unika contour-wave paper teknologin går det snabbt och enkelt med en hårborttagning som varar i veckor. Inga förberedelser behövs, vaxremsorna är färdiga att användas direkt. 4 fuktgivande våtservetter med vårdande växtextrakt medföljer.

Nad's for Men InGrown Solution (125 ml)
En anti-inflammatorisk spray som används efter rakning, vaxning, och hårborttagningskräm. Den motverkar problem med inåtväxande hår, utslag samt minimerar irritationer och rodnader. Produkten innehåller allantoin och aloe vera som återfuktar, exfolierar och ger en lugnande och läkande effekt.

 

 

Ingredienser

Additional Information

Recensioner