Mr Natty Official Care Package - Beard

Mr Natty Official Care Package - Beard

More Views

SKU: 2859001

Availability: I lager

Mr Natty Official Care Package - Beard

Regular Price: 622,00 kr

Special Price 340,00 kr

Du får 15 Bonus Poäng för att recensera denna produkt.
OR
Beskrivning

Details

Mr Natty Official Care Package - Beard innehåller rengöring, skäggolja och mustaschvax. Förpackade i en presentkartong.
Värde 622 kr

Mr Natty Face Forest Beard Shampoo (100 ml)
Ett skäggschampo som rengör både skägget och huden under. En fast tvål på bit baserad på naturliga ingredienser. Den innehåller olivolja som återfuktar och motverkar klåda. Metallburk med skruklock.

Mr Natty Shipwreck Soap (100 ml)
En handgjord kallpressad tvål som du kan tvätta dig med, använda som raktvål, schampo och till och med som deodorant. Den är glycerinbaserad med en manlig doft av vetiver, patchouli och kakao.

Mr Natty Frank's Beard Elixir (8 ml)
En koncentrerad skäggolja med naturliga essentiella oljor av högsta kvalitet. Oljan vårdar och mjukgör skägget. Den har en anticeptisk och porsammandragande effekt, vilket rengör skägget och motverkar irritation i skäggbotten. En mild doft av vetiver, patchouli, enbär och bergamott. Glasflaska med pipett.

Mr Natty Moustache Twizzle Wax (10 ml)
Ett mustaschwax med en fast textur som ger styrsel åt mustaschen. Fungerar i både varmt och kallt klimat. Mild doft av lavendel. Plåtburk med skruvlock.

Ingredienser

Additional Information

Recensioner

Kundrecensioner 3 item(s)

Skägget lever
Från att bara kört med "vanligt" schampo till att köra FFS och Elixiret, upplever det som om skägget blivit tätare gillar även doften på det.
Betyg
Recension av Michael / (Publicerad 2016-11-09)
Första köp av skäggprodukter
bra test kit känns som dom kunde lagt i en lite större flaska skäggolja/elixir bara. Gillar tvålen skarpt så den höjer betyget :)
Betyg
Recension av Rickard / (Publicerad 2016-05-16)
Farsdag present
Fick detta finna paket av mina barn i farsdag present. Första skägg produkterna jag använt mig av och upplever mitt skägg som levande för första gången. Innan detta så var skägget torrt och livlöst. Nu efter man använt schampot och sedan oljan i detta paket så har skägget fått en lyster samt blivit kompaktare på något viss. Kan varmt rekommendera detta paket, lovar att ni kommer märka en förändring till det positiva.
Betyg
Recension av Fredrik / (Publicerad 2015-11-11)