Mr Bear Limited Edition Kit - Smokey Vanilla

Mr Bear Limited Edition Kit - Smokey Vanilla

More Views

SKU: 0279011

Availability: I lager

Mr Bear Limited Edition Kit - Smokey Vanilla
499,00 kr
Du får 15 Bonus Poäng för att recensera denna produkt.
OR

testpiloterna


Björnen sover inte!


Oljan återfuktar fint och ger en viss glans och balmen gör detsamma men ger även viss stadga åt yviga strån. Jag brukar ha balmen i mustaschen de dagar jag vill ha en lite fylligare och mer naturlig stil. Doften är varm och söt av vanilj och undertoner av cederträ. Helt ok men kanske inte så spännande. Läs mer här!
testpilot stefan

Beskrivning

Details

Mr Bear Limited Edition Kit - Smokey Vanilla Beard Balm & Beard Brew Limited Edition produceras endast i en batch. Detta är den andra Limited Edition som släpps av Mr Bear och kommer i doften Smokey Vanilla som har en mjuk doft av vanilj med en rökig underton. Leveraras i en presentförpackning.

Innehåll
1 st Mr Bear Beard Brew – Smokey Vanilla 30 ml
En återfuktande skäggolja gjord på enbart naturliga oljor. Oljan mjukar upp och återfuktar ditt skägg så det blir mjukt och lättkammat. Skäggoljan lindar även besvär som klåda och irritation.

1 st Mr Bear Beard Balm Smokey Vanilla 60 ml
Perfekt för den vardagliga stylingen av ditt skägg. Den återfuktande balmen ger en naturligt vårdad look och lindrar även hudirritationer som klåda och torrhet.

Ingredienser

Additional Information

Skäggoljan
Almond Oil, Apricot Kernel Oil, Jojoba Oil, Argan Oil, Rose Hip Seed Oil, Essential Oils.

Skäggvaxet
Shea Butter, Lanolin, Apricot Kernel Oil, Bees Wax, Jojoba Oil, Argan Oil, Coconutoil, Rosehip seed oil, Essential oils, Sunflower Oil, Natural Vitamin E.

Recensioner