Mr Bear Family Limited Edition Kit - Tropical

Mr Bear Limited Edition Kit Tropical

More Views

SKU: 0279018

Availability: I lager

Mr Bear Family Limited Edition Kit - Tropical
549,00 kr
Du får 15 Bonus Poäng för att recensera denna produkt.
OR

testpiloterna


En bra sommardoft


I detta fina presentkit får man en olja och ett vax i den nya doften ”Tropical”. Det är en söt och fruktig doft av mango, ananas, citrus, lite vanilj och annat gott (i alla fall uppfattar jag det så.)... En bra sommardoft kanske eller för dem som ska på charterresa? Läs mer här!
testpilot stefan

Beskrivning

Details

Mr Bear Family Limited Edition Kit - Tropical produceras endast i en batch. Detta är den tredje Limited Edition som släpps av Mr Bear och kommer i doften Tropical som har en välbalanserad tropisk symfoni med toner av mango, papaya, passionsfrukt och granatäpple. Leveraras i en presentförpackning.

Vinnare av Grooming Awards 2017 för Bästa skäggdoft med motiveringen:
“Den gamla svenska björnen har vaknat till. Två nya limited editions under året, en tropisk sommardoft och en röd- och vitrandig polkagrisstång till jul.”

Mr Bear Beard Brew – Tropical (30 ml)
En återfuktande skäggolja gjord på enbart naturliga oljor. Oljan mjukar upp och återfuktar ditt skägg så det blir mjukt och lättkammat. Skäggoljan lindar även besvär som klåda och irritation.

Mr Bear Beard Balm – Tropical (60 ml)
Perfekt för den vardagliga stylingen av ditt skägg. Den återfuktande balmen ger en naturligt vårdad look och lindrar även hudirritationer som klåda och torrhet.

Ingredienser

Additional Information

Recensioner