Mr Bear Family Grooming Spray Matt Hold

Mr Bear Family Grooming Spray Matt Hold

More Views

SKU: 0271411

Availability: I lager

Mr Bear Family Grooming Spray Matt Hold
199,00 kr
Du får 15 Bonus Poäng för att recensera denna produkt.
OR
Beskrivning

Details

Mr Bear Family Grooming Spray Matt Hold är en groomingspray baserad på naturliga ingredienser. Den adderar textur utan att tynga ner håret och ger en matt finish. Den innehåller texturgivande ingredienser som bi- och carnubavax. Trollhassel lindrar irriterad hårbotten samtidigt som det ger volym. Nässelextrakt stärker hårrötterna, stimulerar och ge nytt liv till håret.  Åkerfräken motverkar mjäll och aloe vera har en återfuktande och lugnande effekt. D-Panthenol ökar elasticiteten samtidigt som det boostar fuktmängden. Den är anpassad för alla hårtyper. Fri från silikoner och sulfater.

Doft
En fräsch topp av citrus och exotiska frukter med ett hjärta av äpple och geranium som landar en varm bas av vanilj och guaiac trä.

Användning
Skaka flaskan innan användning. Spraya 3-7 gånger på fuktigt eller torrt hår, alternativt spraya i händerna, gnugga händerna och applicera i håret. Öka mängden om det önskas, tjockare och längre hår kan behöva mer produkt. Används antingen på egen hand eller som pre-styling. Styla med kam, händerna eller föna till önskad look.

Övrig information
Metallcylinder med spraymunstycke

Volym
200 ml

Ingredienser

Additional Information

Recensioner