Beard Junk Movember Beard Styling Kit

Movember Beard Kit

More Views

SKU: 7019004

Availability: Tillfälligt slut

Beard Junk Movember Beard Styling Kit

Regular Price: 327,00 kr

Special Price 195,00 kr

Du får 15 Bonus Poäng för att recensera denna produkt.

testpilotsrecension


Style Your Mo – Save A Bro!


Konsistensen är väldigt mjuk – som seg gelé – men den stelnar efter ett par minuter och håller förvånansvärt bra en hel dag. Den har dessutom en angenäm, fruktig doft... I kitet ingår då en liten smidig borste i trä som funkar bra till att fördela pomadan jämnt och snyggt över mustaschen. Köper du kitet går dessutom 25 kronor till forskningen inom prostatacancer. Läs mer här!
testpilot stefan

Beskrivning

Details

Beard Junk Movember Beard Styling Kit är det officiella skäggkitet som säljs till förmån för Movember Foundation. En stylingprodukt för skägg och mustasch samt en borste och en wax picker. Förpackad i en snygg presentkartong.
Värde 327 kr

25 kr skänks oavkortat till Movember Foundation!

Vinnare av Grooming Awards 2016 för Bästa etiskt tänk med motiveringen:
Svenska Beard Junk var årets samarbetspartner för kampanjen "Style Your Mo, Save A Bro" till förmån för Movember Foundation.

Beard Junk Beard Pomade (100 ml)
En pomada för skägg och mustasch som ger ett väl skulpterat skägg med en naturlig finish. Den är enkel att styla med, ger en bra stadga och är lätt att skölja ur efteråt.

Skägg/mustaschborste
En behändig liten svinhårsborste med handtag för att styla skägg och mustasch.

Wax Picker

Ingredienser

Additional Information

Recensioner

Kundrecensioner 1 item(s)

Älskar den
Jag verkligen älskar denna pomada för skägget! Applicera din halva nagel på pekfingret (medellångt skägg) och arbeta sedan in i handflatorna dra sedan igenom händerna i skägget. I början känns den lite klibbig i skägget men detta avtar efter någon kvart, håller hela dagen med en fräsch doft. Borsten är mjuk och perfekt för styling runt kakhålet.
Betyg
Recension av Amir / (Publicerad 2017-10-09)