Snabba spårbara leveranser Bonuspoäng vid köp Butik i Bromma
RING OSS MÅN-FRE 09-1708-6618840

Mondial Shaving Set Small

Ordinarie pris 545,00 kr Specialpris 218,00 kr
Tillgänglighet: I lager
Endast 2 kvar
SKU
1419017

Mondial Shaving Set Small är ett presentkit med klassisk rakning i tre delar: rakborste och ställ samt en rakkräm i burk. Förpackad i en snygg presentkartong.

Mondial Basic Shaving Brush Grey Badger är en rakborste av pure badger kvalitet. En billigare rakborste som är maskintillverkad. Hårstråna är lite grövre än andra modeller, vilket gör att det inte krävs lika mycket strån för att fylla en borste. Pure badger är lite styvare än annat hår från grävlingen, vilket ger en masserande effekt på huden. Till skillnad från svinborst är det lite mer flexibelt. Binder inte lika mycket fukt som dyrare kvaliteter, och passar därför bättre till rakkrämer än kompakta raktvålar. Färgen på borsten varierar från brungrått till svart, och har inte lika tydligt mörkt band. Passar alla normala hudtyper. Handtag i svart akryl med logotryck. Borststorlek Medium.

Mondial Drip Stand, Black är ett rakborstställ i tålig akryl. Håller din rakborste i god kontidion genom att torka den upp och ner.

Mondial Classic Luxury Shaving Cream Bowl (150 ml)
En traditionell rakkräm i "solid texture", vilket innebär att det är en mjukare raktvål. Framtagen för att användas med rakborste. Den ger ett kompakt och krämigt raklödder, som ger en bra glidyta och skyddar huden mot irritation under rakningen. Innehåller utvalda naturliga ingredienser, tillsammans med essentiella oljor som har en närande och återfuktande effekt. Smakfullt doftsatta med aromaterapi. Levereras i en plastburk med hög kant för att du ska kunna använda rakborsten direkt i burken.
Doft: Sandalo - klassisk doft av sandelträ

Mer information
Varumärken Mondial 1908
Skriv din egen recension
Du recenserar:Mondial Shaving Set Small
Ditt betyg