Snabba spårbara leveranser Bonuspoäng vid köp Butik i Bromma
RING OSS MÅN-FRE 09-1708-6618840

Mondial Baylis Shaving Set II Fusion

Ordinarie pris 1 645,00 kr Specialpris 1 235,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
1419029

Mondial Baylis Shaving Set II Fusion är ett rakset med rakborste i grävlingshår och rakhyvel med fäste för Gillette Fusion, i ett ställ med kromfinish.

Mondial Baylis Shaving Brush Grey Badger är en rakborste av pure badger kvalitet. En billigare rakborste som är maskintillverkad. Hårstråna är lite grövre än andra modeller, vilket gör att det inte krävs lika mycket strån för att fylla en borste. Pure badger är lite styvare än annat hår från grävlingen, vilket ger en masserande effekt på huden. Till skillnad från svinborst är det lite mer flexibelt. Binder inte lika mycket fukt som dyrare kvaliteter, och passar därför bättre till rakkrämer än kompakta raktvålar. Färgen på borsten varierar från brungrått till svart, och har inte lika tydligt mörkt band. Passar alla normala hudtyper. Handtag i elfenbensfärgad harts med logotryck. Borststorlek Medium.

Mondial Baylis Razor Fusion är en exklusiv rakhyvel med fäste för Gillette Fusion. Kromdetaljer. Handtag i elfenbensfärgat harts med logotryck. Handtillverkad i Italien.

Mondial Shaving Stand Relax är ett elegant rakställ i metall med kromfinish, med borsten i halvliggande position.

Specifikation

Modellnr    BAY-STK-M
 
Borsttyp Grey Badger
 
Modellnr RAZ-BAY-FC
 
Rakblad Gillette Fusion
 
Material Ivory harts
Mer information
Varumärken Mondial 1908
Skriv din egen recension
Du recenserar:Mondial Baylis Shaving Set II Fusion
Ditt betyg