Marvis Smokers Whitening Mint tandkräm

Marvis Smokers Whitening Mint tandkräm

More Views

SKU: 3122305

Availability: I lager

Marvis Smokers Whitening Mint tandkräm

Regular Price: 99,00 kr

Special Price 79,00 kr

Du får 15 Bonus Poäng för att recensera denna produkt.
OR
Beskrivning

Details

Marvis Smokers Whitening Mint tandkräm är en lyxig italiensk tandkräm med en dryg konsistens och som är mycket effektiv vid rengöringen av tänder som utsätts för nikotin. Den ger ett rikligt lödder och lämnar tänderna med ett bra skydd och en renhetskänsla som sitter länge. Marvis tandkräm kommer förpackade i snygg retrostil. Ny formula med flour och Xylitol.

Marvis Smokers Whitening Mint är extra blekande och tar effektivt bort missfärgningar vid regelbunden användning som vid användning av nikotinprodukter.

Smak
Mint

Volym
85 ml

Ingredienser

Additional Information

Glycerin, Hydrated Silica, Aqua (Water), PEG-32, Tetrapotassium Pyrosphate, Aroma (Flavor), Cellulose Gum, Xylitol, Titanium Dioxide, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Sachharin, Sodium Fluoride, Limonene, Eugenol

Recensioner

Kundrecensioner 1 item(s)

Grym
Huruvida flour är bra debatteras friskt. Själv undviker jag flour i tandkräm sedan lång tid. Detta är fasen den bästa tandkrämen i klassen "Tandkräm utan Flour". Betydligt "fastare" än Kingfisher som i jämförelse är som att borsta tänderna i en blandning av bakpulver och yoghurt. Näe, detta är äkta vara. Att sedan förpackningen är cool är en ren bonus.
Betyg
Recension av Per / (Publicerad 2017-11-24)

Relaterade produkter