Lucky Tiger Essential Grooming Kit

Lucky Tiger Essential Grooming Kit

More Views

SKU: 3489001

Availability: Tillfälligt slut

Lucky Tiger Essential Grooming Kit
799,00 kr
Du får 15 Bonus Poäng för att recensera denna produkt.
Beskrivning

Details

Lucky Tiger Essential Grooming Kit är ett produktpaket i fyra delar med hudvård och rakvård. Förpackat i snygg vintage plåtburk.
Värde: 940 kr

Vinnare av Grooming Awards 2018 för Bästa nostalgi med motiveringen:
En riktigt barbershop klassiker som verkligen sticker ut i badrymshyllan med sin vintagedesign, med formuleringar hållit i över 80 år.

Lucky Tiger Face Wash (150 ml)
En asiktsrengöring som har en uppfriskande effekt på huden. En mild formula som kan användas dagligen och är specifikt utvecklad för mäns hud, för att kunna förbererad huden innan rakning. Den är baserad på naturliga ingredienser. Aloe vera har en lugnande och mjukgörande effekt. Fräsch citrusdoft med apelsin, tangerin och grapefrukt.

Lucky Tiger Face Moisturizer (100 ml)
En fuktighetskräm baserad på naturliga ingredienser. Specifikt utvecklad för mäns hud, har har både en mjukgörande och skyddande effekt samt motverkar för tidigt åldrande. Den innehåller sheasmör som ger näring, återfuktar, lugnar och mjukgör huden.Fräsch citrusdoft med apelsin, tangerin och grapefrukt.

Lucky Tiger Liquid Cream Shave (150 ml)
En lättflytande rakkräm som är enkel att applicera och ger ett rikt lödder, perfekt även för grövre skägg. Den har en vårdande effekt på huden, ger en hudnära rakning och minimerar irritation. Den innehåller en mix av naturliga ingredienser. Fräsch citrusdoft med apelsin, tangerin och grapefrukt.

Lucky Tiger After Shave & Face Tonic (240 ml)
En lugnande och uppfrisknde after shave tonic, som kan användas både efter rakningen och när som helst under dagen när huden behöver en extra uppfräschning. Den innehåller aloe vera som har en lugnande och mjukgörande effekt. Fräsch citrusdoft med apelsin, tangerin och grapefrukt.

För ingredienser - se respektive produkt!

Ingredienser

Additional Information

Recensioner