Snabba spårbara leveranser Bonuspoäng vid köp Butik i Bromma
RING OSS MÅN-FRE 09-1708-6618840
Apothecary 87 Vanilla & MANgo Clay Pomade

Apothecary 87 Vanilla & MANgo Clay Pomade

Apothecary 87 Mogul Grease Pomade

Apothecary 87 Mogul Grease Pomade

Layrite Superhold Pomade

Ordinarie pris 229,00 kr Specialpris 160,30 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
3311403

Layrite Super Hold Pomade är en vattenbaserad pomada med hög stadga och medium glans. Håller som ett vax, men sköljs ur lika enkelt som en gel. Används för att styla lockigt och tjockt hår, eller för att skapa extrema frisyrer som kräver riktigt hög stadga. Den greppar tag i håret och gör det möjligt att forma det till de flesta frisyrer.

Stadga
Hög

Finish
Naturlig

Doft
Cream Soda Vanilla

Varumärke
Amerikanska Layrite skapades 1999 som ett av de första renodlade barberarmärkena i modern tid. Idén bakom varumärket var att skapa vattenbaserade produkter som är enkla att skölja ur, och samtidigt ger lika mycket stadga som klassiska oljebaserade pomador. Det är en kompakt serie med lättbegripliga och funktionella produkter i snygg design.

Användning
Kan användas i både handdukstorkat och torrt hår. Handdukstorkat hår ger lägre stadga och mer glans. Torrt hår ger högre stadga och mindre glans. Värm upp lite pomada mellan handflatorna och fördela i håret. Frisyren kan omstylas under dagen med en kam eller fuktade händer.

Övrig information
Plastburk med skruvlock

Volym
113 g

Mer information
Varumärken Layrite
Testpiloterna Testade produkter
Finish Naturlig
Stadga Hög
Doft Booze & Baccy
Skriv din egen recension
Du recenserar:Layrite Superhold Pomade
Ditt betyg

testpiloterna

En väldigt bra produkt

Lik sin brorsa fast fungerar bättre till folk som har mera vågigt hår och som vill ha ännu mera kontroll då holden uppenbarligen är mycket bättre. Samma produkt bara med mera hold! Luktar likadant som Original. Läs mer här!
testpilot joel