Kroppen - Cicamed

Kroppen - Cicamed

kroppsvård

Vår kropp är ständigt utsatt för påfrestningar och stress. Det är viktigt att ge huden den omsorg och omvårdnad den förtjänar. Investera i bra kroppsvårdsprodukter, speciellt om du tränar mycket och duschar ofta. Svettningar stoppar du med antiperspirant eller deodorant. Har du oönskat kroppshår finns det flera olika metoder för hårborttagning. Skydda huden mot solen så får du en solbränna som sitter längre. Vill du få extra färg snabbt och säkert rekommenderar vi brun-utal-sol. Händer och fötter mår bra av regelbunden genomgång.


Cicamed Medical Science är en cosmeceuticalserie utvecklad för att lösa problem inom hud och hår. Bakom serien ligger lång forskning med stor tyngdvikt på säkerhet och effektivitet vid val av ingredienser.

Cicamed Organic Science kombinerar det bästa från naturen med vetenskap. Resultatet är en aktiv och ekologisk hudvårdsserie utvecklad i Sverige. Cicamed Organic Science utgår från hudens naturliga behov och efterliknar dess balans med en mix av lipider, antioxidanter, vitaminer och naturliga fuktgivare. Produkterna är helt fria från onödiga tillsatser. Aktiva ingredienser från naturen ger omedelbara och långsiktiga resultat.

There are no products matching the selection.