Hårborttagningskräm - Nad's for Men

Hårborttagningskräm - Nad's for Men

hårborttagning för män

Hårborttagning med kräm är en smärtfri metod som både går snabbt och ger ett lent resultat. Det är en kemisk process som löser upp hårstrået vid hudytan, för att göra hårstråna som växer ut mjuka. Lämplig metod till rygg, axlar, armar, bröstkorg och ben.

Enkelt att använda:
Applicera ett generöst lager av krämen. Kontrollera verkningstiden. Låt den verka den kortaste tiden - stryk bort på en del av huden och kontrollera om det är tillräckligt. Annars låter du den sitta kvar upp till den maximala tidsgränsen. Stryk bort krämen med en frottéhandduk som du fuktat med varmt vatten.

Några tips:
Tvätta händerna noga efteråt. Används inte på irriterad och solbränd hud, eller i ansikte, på bröstvårtor eller intima områden.


Nad’s for Men är ett hårborttagningsmärke specifikt utvecklat för män. Det har sitt ursprung i Australien och är baserat på naturliga ingredienser från landet. Serien består av produkter för hårborttagning och vårdande produkter att använda efter användningen av hårborttagningsprodukter, för att få ett optimalt resultat utan utslag och irritation.

Grid List

Set Descending Direction

3 Produkt

Grid List

Set Descending Direction

3 Produkt