Hårborttagningskräm

hårborttagning för män

Hårborttagning med kräm är en smärtfri metod som både går snabbt och ger ett lent resultat. Det är en kemisk process som löser upp hårstrået vid hudytan, för att göra hårstråna som växer ut mjuka. Lämplig metod till rygg, axlar, armar, bröstkorg och ben.

Enkelt att använda:
Applicera ett generöst lager av krämen. Kontrollera verkningstiden. Låt den verka den kortaste tiden - stryk bort på en del av huden och kontrollera om det är tillräckligt. Annars låter du den sitta kvar upp till den maximala tidsgränsen. Stryk bort krämen med en frottéhandduk som du fuktat med varmt vatten.

Några tips:
Tvätta händerna noga efteråt. Används inte på irriterad och solbränd hud, eller i ansikte, på bröstvårtor eller intima områden.

Grid List

Set Descending Direction

3 Produkt

 1. Bästsäljare Grooming Testpilotsfavorit Nad's for Men Hair Removal Cream

  Nad's for Men Hair Removal Cream

  129,00 kr

  testpiloterna

  No fuzz!

  Denna produkt håller verkligen vad den utlovar, snabb och effektiv hårborttagning, no fuzz. Smeta på ett lager, där du vill ta bort håret ex vis bröstet, låt verka ca 4 min, sen in i duschen, gnugga med en skrubbvante och vips är håret borta, huden är mjuk och len. Du doftar inget otrevligt efter, som tyvärr annars är vanligt... Produkten är med tanke på hur effektiv den är, väldigt prisvärd.. Bara att införskaffa, klart bättre än rakhyvlar. Den får utan tvekan en 5:a Läs mer här!
  testpilot anders

  Visa mer
 2. Bästsäljare Grooming Nad's for Men Hair Removal Cream Duo

  Nad's for Men Hair Removal Cream 2-pack

  Regular Price: 258,00 kr

  Special Price 225,00 kr

 3. Testpilotsfavorit Nad's for Men Hårbottagningskit

  Nad's for Men Hårbottagningskit

  Regular Price: 427,00 kr

  Special Price 349,00 kr

Grid List

Set Descending Direction

3 Produkt