Duschkräm - Percy Nobleman

Duschkräm - Percy Nobleman

duschkräm för män

Investera i en bra duschkräm, speciellt om du tränar mycket och duschar ofta, eller om du har torr hud. Tvål och vatten torkar ut huden, en bra duschkräm däremot innehåller vårdande och återfuktande ingredienser. Dessutom är de dryga, så du behöver inte mycket till hela kroppen. Ett par gånger i veckan rekommenderas en scrubkräm för kroppen för att få bort döda hudceller och få igång blodcirkulationen.


Percy Nobleman är ett exklusivt engelskt varumärke inom grooming. I sortimentet ingår produkter för skägget, som skäggolja, skägg/mustaschvax, skäggschampo, skäggborste, kam och sax, samt hårvaxer och hudvårdsprodukter, snyggt förpackade. Percy Nobleman har även en egen serietidning.

Grid List

Set Descending Direction

1 Produkt

 1. Percy Nobleman Caffeinated Shampoo & Body Wash

  Percy Nobleman Caffeinated Shampoo & Body Wash

  169,00 kr

  testpiloterna

  Duschkräm som väcker sinnena till liv!

  Som hårschampo funkar den jättebra men håret känns en aning torrt efteråt om man slarvar med balsam. Den ska i princip vara helt naturlig med några få undantag och dessutom innehålla koffein och zink som ska pigga upp och ge energi till huden. Jag vet inte om det är placebo men jag känner nog av en viss upprymdhet efter duschen med den här. Läs mer här!
  testpilot stefan

  Visa mer

Grid List

Set Descending Direction

1 Produkt