Just for Men Skäggfärg

Just for men skäggfärg

SKU: 0051407r

Availability: I lager

Just for Men Skäggfärg
129,00 kr
Du får 15 Bonus Poäng för att recensera denna produkt.

* Required Fields

129,00 kr
Beskrivning

Details

Just for Men skäggfärg är ett enkelt och snabbt sätt att få tillbaka din naturliga färg på skägg, mustasch och polisonger. Skäggfärgen är speciellt utformad för att tränga igenom grovt ansiktshår och färga grått skägg. Resultatet är helt naturligt.

Just for Men skäggfärg finns i åtta naturliga nyanser, med matchande hårfärger. Välj den färg som ligger närmast din egen. Om du tveksam vilken färg du ska använda, kan du välja en något ljusare färg eftersom skägget blir mörkare om du upprepar behandlingen.

Utsedd till Årets bästa raket i Grooming Awards 2013, med motiveringen:
En trogen följeslagare i vårt sortiment sedan starten 2004, som senaste ett-två åren fått ett rejält uppsving. Att var och varannan man bär skägg märks väl, likasom att skägget ofta blir grått fortare än håret.

Användning
Blanda ihop skäggfärgen genom att trycka ut en lika stor sträng av varje tub i blandningsskålen. Använd den medföljande borsten, applicera gelén på torrt skägg, mustasch och polisonger. Låt verka i fem minuter och skölj noga. Använd en mild ansiktsrengöring - inte tvål - för att få bort alla rester.

Tips!
För att få den exakta färgen du vill ha kan du behöva prova dig fram för att se hur länge skäggfärgen ska verka. Vi rekommenderar från 3 minuter upp till 7 minuter.

Övrig information
Colour Base 14,2 g
Natural Colour Developer 14,2 g
Borste
Blandskål
Plasthandskar
Bruksanvisning

Just for men skäggfärger
Sandblond
Ljusbrun
Light Medium Brown -utgått
Mediumbrun
Ash Brown -utgått
Medium Dark Brown -utgått
Mörkbrun
Svart

Ingredienser

Additional Information

Aqua, Lauramide DEA, Sodium Lauryl Sulfate, Silica, Sodium Laureth Sulfate, Ethanolamine, Sodium Sulfite, Erythorbic Acid, Parfum, p-Phenylenediamine, 4-Chlororesorcinol, m-Aminophenol, Trisodium EDTA, N-Phenyl-p-Phenylenediamine, p-Aminophenol, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Aloe Vera Extract, Chamomile ExtractNatural Colour Developer: Aqua, Cetyl Alcohol, Hydrogen Peroxide, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate

OBS! Färgämnena kan orsaka allergiska reaktioner så läs och följ instruktionerna som medföljer innan användning.
Använd inte denna produkt om du har pigmenteringsbortfall (vitiligo).

Recensioner

Kundrecensioner 18 item(s)

Smart sätt att skapa naturliga konturer
Innehållet räcker ungefär till två färgningar. Jag lärde mig att skapa naturliga, mindre skarpa konturer genom att låta färgen verka där mindre tid och vända på borsten samt ha en hudkräm på dessa ytor innan färgningen.

Ibland är det färgblandning kvar som jag då använder för mindre ytor på huvudhåret.
Betyg
Recension av Konstantinos / (Publicerad 2019-08-17)
Ser naturlig ut och är otroligt lätt att applicera
Har rätt mörkt skägg, men har några störande blonda strån som jag färgar för att få ett jämnare skägg, kör med dark brown och skägget får en naturlig färg.
Tycker att den funkar väldigt bra, har använt några förpackningar redan.
För mig så håller färgen i sig i ca 1,5 vecka innan jag behöver färga igen.
Den är väldigt lätt att applicera, bör tänkas på att om man färgar mycket skägg så bör man korta ned verkningstiden, eftersom den börjar verka direkt när man applicerar den i skägget.
Fungerar även att ta på solblekta ögonbryn.
Betyg
Recension av Erik / (Publicerad 2017-04-11)
Enklare kan det inte bli!
Mycket enkel att applicera och ger ett utmärkt resultat som sitter i någon månad - sedan ljusnar skägget och det är dags att återupprepa proceduren.
Betyg
Recension av Gunnar / (Publicerad 2017-04-03)
Toppen produkt
Lätt och tar bara ett par minuter att färga bort det gråa. Toppen!
Betyg
Recension av Micke / (Publicerad 2016-12-26)
helskägg
Perfekt
Betyg
Recension av Bosse Rydin / (Publicerad 2016-11-30)
Klockren produkt
Oerhört effektiv och ger inga missfärgningar på huden efter applicering. Klockren!
Betyg
Recension av B / (Publicerad 2016-11-29)
Perfekt om man vill få bort grå eller ljusare partier i skägget
Jag använder mellanbrun och fast jag har ganska tätt skägg har jag partier på kinderna som är ljusare. Dessa fläckar gör att skägget ser lite "patchigt" ut men efter en infärgning får dessa ytor samma färg som övriga skägget och resultatet blir ett till synes tätare skägg. Jag är helnöjd med den här produkten men kom ihåg att försöka träffa rätt ton samt att inte låta den sitta i för länge (max 5 minuter) då det är lätt att "överfärga". Det rapporteras även om allergireaktioner och rådet att göra en 48-timmars testfläck rekommenderas.
Betyg
Recension av Tomas / (Publicerad 2016-11-17)
JUST FOR MEN SKÄGGFÄRG MEDIUM BROWN
Är jätte nöjd med den här färgen. Den fyller i mitt fler färgade skägg enkelt och tydligt med ett resultat som får det att se äkta ut. 4 istället för 5 då jag lever ett aktivt liv och det tvättas ur lite för snabbt bara. Men rekommenderas varmt!
Betyg
Recension av Mattisson / (Publicerad 2016-11-05)
Bra & Billig!
Färga på 5 min! Va mer kan man säga. Jo att det är faktis mycket billigare för många att inhandla denna istället för dom biligaste hår färgerna. Då man bara behöver blanda den mängd man behöver.
Betyg
Recension av David / (Publicerad 2016-02-24)
bra!
bra!
Betyg
Recension av iraj / (Publicerad 2015-09-06)
Använt den länge, och kommer så att göra.
Har använt den här färgen i drygt 1/1/2 år nu och den är helt outstanding, färgar ungefär varannan vecka (har lite längre skägg), och trimmar det ca 1-2 ggr/månad. Färgen sitter i länge, och har man som jag använt den en lång tid så verkar den "fastna" i skägget längre. Great! För oss som valt att bära skägg, så är den här produkten den bästa som finns på marknaden. Rekommenderas!
Betyg
Recension av Michael / (Publicerad 2014-04-26)
Bra
Sitter inte i så många dagar, men det ger resultat över en fest eller två.
Betyg
Recension av Niklas / (Publicerad 2013-09-25)
Skäggfärg.
Ash Brown Beard skäggfärg är helt fantastisk, utseendet blir snyggare, och verkligt för oss med grått skägg. Håller hög klass och sitter i länge. Jag har färgat det för 4 veckor sedan och färgen sitter fortfarande kvar. Enkelt att applicera, vänta i 5-7 min och skölj - du får ett perfekt resultat. Rekommenderas det varmaste för grått och risigt skägg.
Betyg
Recension av Michael / (Publicerad 2013-03-08)
bra
Verkligen bra produkt. Har inte upplevt några hudbesvär alls, men viktigt att man sluter korken till den mörka vätskan, är den inte riktigt stängd blir vätskan helt svart och går inte använda.
Betyg
Recension av Magnus / (Publicerad 2013-02-05)
.
Har använt produkten i några år, då den är ensam på marknadejn. De hade tidigare problem med att färgen flöt ut och fastnade på huden men det verkar de ha löst nu.Mitt enda problem är att produkten är förbannat stark - jag har annars inte anlag för allergi elelr känsliga hudreaktioner, men jisses vad Just For mens skäggfärg svider, sticker och kliar. Vilket gör att jag i perioder måste använda ögonbrynsfärg istället. Synd, för Just For Mens skäggfärg funkar annars bra - man kan själv blanda kulörerna till vad som passar ens färgtyp och den är annars lätt att använda. Skulle dock önska att färgen höll längre - max en vecka håller den innan det är dags att lägga på nytt igen.
Betyg
Recension av anonym / (Publicerad 2012-03-28)
.
Snabb leverans.Den svarta färgen är dock inte bra. Har man i färgen 4-5 min så färgas även huden. Har man kort skäggstubb som jag, max 6 mm så syns det tydligt att huden är väldigt mycket mörkare under skägget. Man får helt enkelt färga dagen innan man vill att det ska synas och hoppas att färgen på huden hinner försvinna tills dess.Har man i färgen mindre än 4 min så tar den inte tillräckligt bra.Tyvärr finns det vad jag vet inte någon annan likvärdig produkt så jag är tvungen att köpa denna eller raka av skäggstubben med hyvel.
Betyg
Recension av anonym / (Publicerad 2012-03-28)
.
Ser helt naturligt ut. Enkel att använda. Går att dosera så att man kan använda den flera gånger - blir lite dyrt annars.
Betyg
Recension av Oskar / (Publicerad 2012-03-28)
.
Mycket snabb leverans, produkten var mycket lätt använd och gav en naturlig look jag är väldigt nöjd.
Betyg
Recension av anonym / (Publicerad 2012-03-28)