Hudvård - Cicamed

Hudvård - Cicamed

hudvård för män

Hitta en bra hudvårdsrutin anpassad för din hudtyp. Vet du inte vad du har för hudtyp - läs vår guide här!

Rengöring och återfuktning är de viktigaste grunderna i hudvård, och det som kommer att ge mest effekt på din hud. Rengör huden morgon och kväll med en ansiktstvätt. Den torkar inte ut huden som tvål och vatten gör. Massera in en liten mängd rengöring på fuktad hud, skölj noga med ljummet vatten och klappa huden torr med en ren handduk. Återfukta huden med en fuktighetskräm. Välj en fetare kräm om du är torr i huden, eller en oljefri fuktighetskräm om du lätt blir glansig under dagen.

För att få ut maximalt av din hudvård kan du komplettera rutinen med djuprengörande produkter som en scrub och/eller ansiktsmask. Ett ansiktsvatten har porsammandragande effekt och ger fukt. För att minska påsar under ögonen och förebygga linjer rekommenderas en ögonkräm. Ett serum är ett koncentrat med ingredienser som behandlar huden, t ex med extra fukt eller anti-inflammatorisk acnegel.


Cicamed Medical Science är en cosmeceuticalserie utvecklad för att lösa problem inom hud och hår. Bakom serien ligger lång forskning med stor tyngdvikt på säkerhet och effektivitet vid val av ingredienser.

Cicamed Organic Science kombinerar det bästa från naturen med vetenskap. Resultatet är en aktiv och ekologisk hudvårdsserie utvecklad i Sverige. Cicamed Organic Science utgår från hudens naturliga behov och efterliknar dess balans med en mix av lipider, antioxidanter, vitaminer och naturliga fuktgivare. Produkterna är helt fria från onödiga tillsatser. Aktiva ingredienser från naturen ger omedelbara och långsiktiga resultat.

Grid List

Set Descending Direction

1 Produkt

Grid List

Set Descending Direction

1 Produkt