Rengör - Cicamed

Rengör - Cicamed

Rengöring är grunden i all hudvård. Morgon och kväll rekommenderas att tvätta ansiktet med en ansiktsrengöring anpassad efter hudtyp. Följ gärna upp med ett ansiktsvatten som du stryker ut över ansiktet med en bomullspad eller med händerna. Den balanserar talgproduktionen, drar samman porerna och ger fukt. 1-2 gånger per vecka rekommenderas djuprengöring med scrubkräm och/eller ansiktsmask.


Cicamed Medical Science är en cosmeceuticalserie utvecklad för att lösa problem inom hud och hår. Bakom serien ligger lång forskning med stor tyngdvikt på säkerhet och effektivitet vid val av ingredienser.

Cicamed Organic Science kombinerar det bästa från naturen med vetenskap. Resultatet är en aktiv och ekologisk hudvårdsserie utvecklad i Sverige. Cicamed Organic Science utgår från hudens naturliga behov och efterliknar dess balans med en mix av lipider, antioxidanter, vitaminer och naturliga fuktgivare. Produkterna är helt fria från onödiga tillsatser. Aktiva ingredienser från naturen ger omedelbara och långsiktiga resultat.

Grid List

Set Descending Direction

1 Produkt

Grid List

Set Descending Direction

1 Produkt