Behandla

behandla

Behandlande produkter är steg två i hudvårdsrutinen - och de produkter som används för att skräddarsy hudvården. Använd ett serum för att t ex ge extra fukt, lugna huden, balansera talgproduktionen eller behandla acne. En ögonkräm är anpassad för den känsliga huden under ögonen och används för att motverka påsar och mörka ringar under ögonen samt bibehålla spänsten i huden och motverka fina linjer och rynkor.

Grid List

Set Descending Direction

2 Produkt

 1. Clarins Men Line-Control Balm

  Clarins Men Line-Control Balm

  595,00 kr

  testpiloterna

  Koll på linjerna

  Den har en väldigt diskret doft, den är nästintill doftfri. Pumpfunktionen gör den användarvänlig och den är dessutom dryg i sin konsistens. Den absorberas snabbt av huden som känns fräsch hela dagen och jag fick känslan av att den givit mer fasthet i kinderna. Jag är lite imponerad av denna Clarins-produkt... Läs mer här!
  testpilot jan

  Visa mer
 2. Clarins Men Line-Control Eye Balm

  Clarins Men Line-Control Eye Balm

  435,00 kr

  testpiloterna

  Fet, dryg och hederlig

  Krämen ger ett oljigt intryck och känns mycket dryg, men tränger ändå snabbt in i huden. Resultatet är inget mirakel, men inget sådant hade heller utlovats. Jag ser något piggare och fräschare ut helt enkelt; de mörka ringarna är inte lika framträdande. Läs mer här!
  testpilot jesper

  Visa mer

Grid List

Set Descending Direction

2 Produkt