Ögonkräm

ögonkräm för män

Huden kring ögonen är extra tunn och känslig, och kräver därför anpassade produkter. En ögonkräm skyddar huden, har en utslätande och dränerande effekt på påsar under ögonen och fina linjer. Den motverkar för tidigt åldrande och stärker huden under ögonen. Har du problem med mörka ringar kan du få en viss förbättring, men ögonkrämer jobbar främst på påsar under ögonen. För att dölja mörka ringar rekommenderar vi en concealer.

Grid List

Set Descending Direction

15 Produkt

 1. 4VOO Rejuvenating Under Eye Gel
 2. Anthony Continuous Moisture Eye Cream
 3. Bulldog Original Eye Roll-On
  159,00 kr

  testpiloterna

  Ögongodis

  Efter att jag har använt den flitigt kan jag inte se hur jag skulle kunna vara utan den där härliga kylande känslan på morgonen. Okej, kyla i all ära men det räcker ju inte, man vill ju gärna ha effekt också och det får man. Jag både ser och känner skillnad. Läs mer här!
  testpilot måns

  Visa mer
 4. Clarins Men Anti-Fatigue Eye Serum
  395,00 kr

  testpiloterna

  Med en doft av farfar

  Man kan verkligen känna att den slätar ut för den har en ganska seg konsistens, nästan som en tunn tunn honung... Dessutom försvinner puffarna under ögonen precis som lovat... Clarins Men känns som ett groomingföretag för det nya decenniet. Helt klart. Läs mer här!
  testpilot aron

  Visa mer
 5. Clarins Men Line-Control Eye Balm
  435,00 kr

  testpiloterna

  Fet, dryg och hederlig

  Krämen ger ett oljigt intryck och känns mycket dryg, men tränger ändå snabbt in i huden. Resultatet är inget mirakel, men inget sådant hade heller utlovats. Jag ser något piggare och fräschare ut helt enkelt; de mörka ringarna är inte lika framträdande. Läs mer här!
  testpilot jesper

  Visa mer
 6. Dr Brandt XYY Eye Cream
  395,00 kr

  testpiloterna

  Doktorns ordination

  En riktigt bra ögonkräm som jag rekommenderar högt. Slutligen ett litet specialtips. Lägg krämen i kylen över natten så får du en riktigt skön uppiggande effekt direkt på morgonen. Läs mer här!
  testpilot måns

  Visa mer
 7. L'Oréal Men Expert Hydra Energetic Eye Roll-On Ice Effect
 8. Murad Hydro-Dynamic Ultimate Moisture for Eyes
  815,00 kr

  testpiloterna

  Jag blev själv lite förvånad

  Den återfuktar huden och bevarar fukten i upp till åtta timmar, något som verkligen känns. Blev själv lite förvånad när en mycket tydlig rynka i ögonvrån i stort sett försvann efter tre dagar... Mycket dryg så den räcker utan problem i ett par månader. Ger den 5 av 5 möjliga, en riktigt bra produkt! Läs mer här...
  testpilot anders

  Visa mer
 9. Neal's Yard Remedies Rose Formula Hydrating Eye Cream
 10. Neal's Yard Remedies White Tea Eye Gel
 11. Neville Eye Sheild
  400,00 kr

  testpiloterna

  Standard ögonkräm

  Skulle vilja säga att det här är en ganska standard ögonkräm i en trevlig förpackning. Konsistensen är lite lättare än vanligt vilket gör den väldigt lätt att applicera. Effektmässigt är det inga konstigheter, den håller puffar under ögonen borta. Läs mer här!
  testpilot aron

  Visa mer
 12. Ole Henriksen Total Truth Eye Creme
  725,00 kr

  testpiloterna

  Helt suverän!

  Krämen tas upp bra av huden och efter ett par veckors användande kan jag definitivt säga att det märks skillnad i elasticitet och fasthet i huden runt ögonen. OK – mina rynkor är inte helt borta, men de har definitivt minskat... Detta är absolut en favoritprodukt som jag kan varmt rekommendera. Läs mer här!
  testpilot jan

  Visa mer
 13. Recipe for men Under Eye Gel
  279,00 kr

  testpiloterna

  Omedelbar effekt

  Den långsiktiga effekten är väl högst oklar men känslan när den kalla gelen appliceras på solbränd hy är svårslagen och det räcker för mig. Jag känner mig både piggare och fräschare och Recipe for men Under Eye Gel kommer därför alltid att ha en given plats i mitt kylskåp. Läs mer här!
  testpilot måns

  Visa mer
 14. Recipe for men Under Eye Patches
  169,00 kr

  testpiloterna

  Påsar under ögonen

  Känslan av återfuktning är direkt och intensiv. Gör man det rätt och låter kuddarna sitta på hela tiden och inte är där och pillar så ligger de direkt mot huden och tillför en härligt fräsch känsla och man ser faktiskt piggare ut efteråt. Läs mer här!
  testpilot måns

  Visa mer
 15. REN Vita Mineral Active 7 Eye Gel
  299,00 kr

  testpiloterna

  Ännu en favorit från REN

  En skonsam, lätt applicerad och EFFEKTIV produkt. Gelen är mycket lättabsorberad och smälter snabbt in, det räcker med att dutta lite lätt så är det klart. Det bästa med denna ögongel är att du även kan ha lite på ögonlocket, då den är så lätt att lägga på. Ögonen känns klarare, då huden får fin lyster och blir slät. Läs mer här!
  testpilot anders

  Visa mer

Grid List

Set Descending Direction

15 Produkt