Anti-shine

anti-shine produkter för män

Det är ett vanligt problem att man blir glansig i pannan och på näsan (den så kallade T-zonen) när halva dagen har gått. Felet man ofta gör är att använda för starka och uttorkande produkter för att rengöra huden. Detta sänder signaler till huden att öka produktionen av fett (sebum) för att balansera huden, och gör att man bara blir ännu fetare i ansiktet. Använd en mild rengöring morgon och kväll som tvättar rent utan att torka ut huden. Följ upp med ett ansiktsvatten som är porsammandragande. Återfukta huden med en oljefri fuktighetskräm. 1-2 gånger/vecka kan du djuprengöra huden med en scrub och/eller lermask.

För att matta ner huden kan du använda en fuktighetskräm med anti-shine effekt, en speciell anti-shine gel eller ett transparent mattande puder som absorberar överskottsfettet.

Grid List

Set Descending Direction

2 Produkt

 1. Bulldog Oil Control Moisturiser
 2. Bästsäljare Grooming Recipe for men Anti-Shine Moisturizer

  Recipe for men Moisturizer Anti-Shine

  Regular Price: 289,00 kr

  Special Price 216,75 kr

  testpiloterna

  Matt-puder på kräm

  Hur länge håller man sig matt då? Som en kille med mycket glansig t-zon börjar t-zonen återigen bli blank vid sena eftermiddagen vid applicering på morgonen. Därmed behöver man ändå springa iväg till badrummet och applicera ännu mer, samtidigt som man låtsas att ens snygga dejt väntar på en vid restaurangbordet. Det är inte tolv timmar av matt finish, men det är det bästa jag har provat som inte är ett rent puder. Läs mer här!
  testpilot patrick

  Visa mer

Grid List

Set Descending Direction

2 Produkt